Semnele de Foc: Prin ce se diferenţiază zodiile Berbec, Leu şi Săgetător

Semnele de foc sunt, fără îndoială, semnele cele mai neînţelese ale zodiacului.
Ar fi simplu dacă toate cele trei zodii de Fic ar fi la fel, dar situaţia este cu totul alta. Berbec este un semn cardinal, Leul unul fix, iar Săgetătorul este mutabil. Fiecare îşi exprimă energia în moduri diferite.

În astrologie, semnele de Foc au fost mereu idolatrizate sau privite cu dispreţ din cauza a ceea ce consideră unii a fi comportament agresiv. În realitate, ele sunt mai încrezute şi nu îşi pot ţine gândurile doar pentru ele. De asemenea, sunt foarte pasionale, cu o dorinţă de viaţă unică.

Dar, cel mai interesant lucru este faptul că, în ciuda unor asemănări evidente, aceste trei zodii sunt, de fapt, foarte diferite una faţă de cealaltă. Deci, în loc de a grupa aceste zodii laolaltă, ar trebui să vedem ce le face unice.


Prin ce se diferenţiază zodiile Berbec, Leu şi Săgetător?


Berbec

Pentru că este primul semn din zodiac, Berbecul are o inocenţă copilărească chiar şi la vârsta adultă. El vrea să fie numărul unu mereu şi, probabil, va lupta pentru acel loc. E un lider înnăscut şi se află adesea în fruntea revoluţiilor din orice domeniu. El se bazează foarte mult pe instinct şi poate lua foc chiar şi de la cea mai mică provocare. Dar, de asemenea, acest lucru înseamnă că e foarte pasional. În realitate, sub această mască, se află o inimă blândă şi o minune de copil. El ia totul la valoare nominală, aşa că suferă mai mult decât celalate zodii de Foc. Unii oameni l-ar putea considera imprudent, dar, dacă îl cunoşti destul de bine, vei ştii că e cel mai sincer şi natural om.
De obicei are mulţi admiratori şi se implică rapid în relaţii. Dar, cei care îi câştiga într-un final inima sunt cei care îi stimulează şi provoacă.

Leu

Elementul de Foc îl face şi pe Leu să fie pasional, însă pasiunea lor este una mai stabilă şi mai fixă. Ceea ce îl diferenţiază de celalte semne de Foc este că el e, în general, mai sociabil şi îi pasă profund de ceea ce gândesc ceilalţi despre el. Cea mai mare nevoie şi dorinţă a lui este să fie admirat. Unii oameni cred că această nevoie îl face să fie superficial, dar ei nu înţeleg că acesta e modul prin care se simte iubit. Leul nu face faţă prea uşor criticilor, pentru că astfel se simte lipsit de valoare. Nu îl critica dacă nu vrei să-şi dezvălui mânia! Sub carapacea lui mândră, el e o persoană caldă şi blândă care vrea doar dragoste.
Leul este mult mai uşor de prins în relaţii şi în dragoste decât celelalte semne de Foc. Spre deosebire de ele care îşi prioritizează independenţa, Leul trăieşte pentru romantism.

Săgetător

Săgetătorul este însetat de cunoaştere şi aventură. Îi place să înveţe mereu lucruri noi şi se bucură de orice dezbatere. Entuziasmul lui îl poate determina să distrugă rapid unele lucruri pe care le câştigă. Dar, adânc în sufletul lui, el e o persoană foarte sensibilă şi poate deveni cu adevărat trist când îşi dă seama că vorbele lui au rănit pe cineva. De fapt, el caută întotdeauna adevărul, şi în căutarea lui poate să-i rănească pe cei din jur fără să-şi dea seama. El este totuşi optimist, lucru care îl ajută să se îndepărteze de orice lucru negativ.
Nu se îndrăgosteşte prea repede, pentru că ţine foarte mult la libertatea lui. Săgetătorul va aştepta întotdeauna pe cineva mai bun şi mai sexy, în ceea ce priveşte dragostea. El vrea să se asigure că alege să se implice în relaţia corectă cu persoana potrivită. Suferă de claustrofobie emoţională şi nu îi place să se simtă blocat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod