Semnul zodiacal de care să nu te îndrăgosteşti, în funcţie de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te întâlni cu un Capricorn!

Capricornul ar putea plictisi teribil un nativ din Gemeni. Capricornii sunt oameni buni, dar nu sunt suficient de incitanţi sau stimulativi pentru Gemeni. De asemenea, Capricornii sunt prea direcţi pentru Gemeni şi sunt predipuşi să ofere opiniile lor sincere în cele mai proaste momente. Capricornului îi place să facă planuri, pe când tu adori să fii spontan şi să te laşi purtat de vânt.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te întâlni cu o Fecioară!

Tu eşti o persoană foarte sensibilă şi emotivă, şi ai nevoie de cineva care te înţelege şi te susţine. Fecioara tinde să fie prea critică şi să îşi ascundă sentimentele. Sunteţi prea diferiţi ca să puteţi avea o relaţie fără conflicte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te întâlni cu un Scorpion!

Leii sunt distractivi şi flirtează mereu, de aceea se pot ciocni de gelozia Scorpionului. Scorpionii sunt, de asemenea, destul de săraci în complimente, iar Leilor le plac laudele.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te întâlni cu un Săgetător!

Săgetătorul iubeşte viaţa distractivă, iar Fecioara o detestă. Săgetătorii sunt prea lipsiţi de griji şi liberi, şi ar avea tendinţa să nu ia în considerare modul în care acţiunile lor te-ar afecta pe tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te întâlni cu un Scorpion!

Scorpionii sunt intenşi şi pasionali, şi nu au probleme în a se război pentru cineva sau ceva de care îi pasă. Cu alte cuvinte, ei nu au o problemă cu conflictul, iar Balanţa iubeşte armonia şi cu siguranţă cei doi nu s-ar înţelege.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te întâlni cu un Berbec!

Atât Scorpionul, cât şi Berbecul sunt persoane independente şi se bucură de provocări, dar în cele din urmă se vor bate cap în cap. Fiecare dintre ei îşi va dori să fie şef. Chiar dacă o relaţie pasageră sau o aventură ar fi perfectă pentru cei doi datorită chimiei sexuale dintre ei, nu acelaşi lucru se poate spune despre o relaţie serioasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te întâlni cu un Taur!

Pentru tine, schimbarea şi cunoaşterea oamenilor noi înseamnă totul. Îţi place să fii spontan, dar Taurului nu. Persoanele din zodia Taur sunt practice şi cu picioarele pe pământ, în timp ce ţie îţi place să schimbi mereu câte ceva şi să aduci ceva nou în viaţa ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te întâlni cu un Săgetător!

Săgetătorului îi place să râdă şi să fie activ, în timp ce Capricornul este mai stabil şi hotărât. Atitudinea pe care Săgetătorul o are îl calcă rapid pe nervi pe nativul din Capricorn. Aceste două semne zodiacale sunt condamnate încă de la început.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te întâlni cu un nativ din Peşti!

Vărsătorul au nevoie să stea alături de oameni unici şi independenţi la fel ca şi ei. Peştii sunt prea exigenţi pentru un Vărsător. Peştii au nevoie de atenţie şi grijă, iar Vărsătorul este mult prea ocupat să salveze alţi oameni sau planeta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te întâlni cu un nativ din Gemeni!

Peştii sunt visători şi cu capul în nori, dar în adândul lor îşi doresc un partener de viaţă pe care să îl iubească şi care să îl iubească. Nu le place să cunoască mulţi oameni şi vor să fie cu o singură persoană pe vecie! Gemenii au nevoie de libertate totală şi dacă se simt legaţi, ei devin agitaţi şi detaşaţi. Peştii vor fi distruşi dacă nu înţeleg de ce Gemenii se comportă atât de rece şi vor fi răniţi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu te întâlni cu un Rac!

Persoanele din zodia Rac sunt foarte sensibile, iar Berbecii nu sunt cei mai răbdători oameni de pe planetă. Ai vrea să ieşi şi să faci o mulţime de lucruri, dar un Rac va trebui să se gândească înainte la asta şi abia apoi să îşi facă planuri. El este prea prudent pentru tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te întâlni cu un Vărsător!

Nu că eşti prea constant, dar ţie îţi place ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel şi să nu fi nevoit să repari ceva ce ar fi putut fi evitat să fie distrus. Vărsătorii, pe de altă parte, strică lucrurile, încalcă regulile tot timpul şi doar pentru distracţie. Nu poţi sta lângă o astfel de persoană, ar fi foarte enervant pentru tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod