Sfaturi pentru o viață fericită, în funcție de zodia ta

Dacă iei în considerare aceste sfaturi, viața ta va fi mult mai fericită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este în regulă să fii nesigur/ă din când în când și să nu ai întotdeauna toate răspunsurile sau să știi totul.

Este de înțeles să ai grijă să nu rănești sentimentele altora, dar în același timp este imposibil să mulțumești mereu pe toată lumea, indiferent cât de mult ai încerca.

Este important să recunoști că nu există întotdeauna soluții clare. Uneori, lucrurile sunt nuanțate și trebuie să găsești o cale de mijloc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii mai relaxat/ă, deoarece s-ar putea să simți o tensiune interioară enormă în tine și să încerci să menții controlul asupra fiecărui aspect al vieții tale.

Unele evenimente sunt menite să se întâmple chiar dacă nu îți plac pe moment. Nu poți avea totul sub control.

Ai încredere că Universul înțelege ce este mai bine pentru tine. Ai încredere în el, lasă-l să se întâmple și urmărește fluxul vieții. Îți vei da seama că te duce într-un loc frumos.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa gândurile și îndoielile altora să te oprească din drum. Ești un spirit liber și trebuie să faci ceea ce te face fericit/ă.

Curajul tău este admirabil. Ignoră vocile negative care vor să-ți ruineze viața.

Eșecul face parte din viață, dar asta nu înseamnă că nu poți avea succes. Nu înceta să încerci, pentru că determinarea ta te va duce până la urmă acolo unde țintești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ia pauză din când în când, pentru că, deși munca este grozavă, dacă exagerezi ai putea ajunge să cazi în prăpastie.

Nu îți consuma toată energia exclusiv în chestiuni profesionale, ci răsfață-te și cu activități care îți bucură sufletul.

Toată lumea cunoaște etica ta de lucru impresionantă, dar începe să-ți oferi puțin mai multă relaxare, cu siguranță îți va face bine și îți va menține nivelul de energie constant ridicat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ești obligat/ă să reacționezi mereu dur. Este în regulă să-ți lași latura sensibilă să iasă la iveală.

Să nu crezi că a te arăta în acest fel îți va face rău. Aceasta nu este o slăbiciune, ci o putere.

Este perfect normal să îți exprimi sentimentele și să fii tu însuți/însăți, chiar dacă de obicei îți subliniezi latura dură. Permite-ți să fii mai vulnerabil/ă din când în când.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ocazional, privește lucrurile din perspectiva altora și fii puțin mai empatic/ă în viața de zi cu zi.

Nu totul arată cel mai bine atunci când este privit prin ochii tăi. Acest lucru te va ajuta să obții o nouă perspectivă și să fii mai înțelegător/oare.

În viitor, cu siguranță vei gândi mai flexibil și vei dezvolta mai multă compasiune pentru ceilalți, în loc să critici imediat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui să îți arăți mai des latura blândă și vulnerabilă și să nu ridici întotdeauna ziduri în jurul tău.

Nu-ți ascunde sentimentele, pentru că a-ți exprima emoțiile nu te face o persoană mai slabă.

Dacă îți vine să plângi, fă-o. Oamenii nu te vor respecta mai puțin dacă îți arăți sensibilitatea. Dimpotrivă, ei te vor iubi mai mult pentru că ești autentic/ă, iar asta este ceva rar în zilele noastre.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Privește în adâncul sufletului tău și realizează că nu trebuie să te conformezi la ceea ce societatea consideră acceptabil sau cere de la tine.

Rolul tău pe acest pământ este să fii tu însuți/însăți, să fii autentic/ă, fără compromisuri.

Există un motiv pentru care ești așa cum ești. Găsește-ți scopul personal în această lume și vei găsi adevărata fericire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este în regulă să fim uneori singuri, pentru că în singurătate ne putem înțelege mai bine pe noi înșine.

Amintește-ți că, dacă nu îți place să fii singur/ă sau nu poți fi singur/ă, trebuie să lucrezi la asta. Nu poți simți dragostea adevărată pentru alții dacă nu ești în armonie cu tine însuți/însăți.

Străduiește-te să fii cel mai bun sine și vei atrage în viața ta ceea ce este menit pentru tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu-ți mai face griji în mod constant pentru ceilalți și fă-ți mai des timp pentru tine. Meriți la fel de multă dragoste din partea ta la fel ca cea pe care o oferi celor dragi.

Vei fi surprins/ă de cât de ușoară devine viața când faci mai mult pentru bunăstarea ta.

Nu-ți fie teamă să fii egoist/ă uneori, pentru că cu cât îți acorzi mai multă atenție, cu atât vei fi mai empatic/ă față de ceilalți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu contează ce spun sau gândesc alții despre tine atât timp cât ești fericit/ă. Nu lăsa opiniile negative să te influențeze.

Gândurile altora nu pot schimba cine ești sau ceea ce te definește. Rămâi lângă oamenii care te cunosc și te iubesc pentru ceea ce ești.

Nu-i lăsa pe alții să-ți spună cum să-ți trăiești viața. Decizia de a fi fericit/ă este exclusiv a ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Liniștește-te, nu trebuie să fie totul perfect și fără cusur. Ești bun/ă așa cum ești.

Uneori, lucrurile pot scăpa de sub control. Notează lucrurile pozitive despre tine, precum și îndoielile tale sau împărtășește-le cu cineva în care ai încredere.

Renunță la nevoia de perfecțiune, deoarece te poate trage în jos și te poate măcina pe interior. Fii blând/ă cu tine însuți/însăți!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod