Distanţă în cuplu

Top 4 zodii reci şi distante în dragoste

Să fii distant emoţional poate fi un obicei nesănătos pentru relaţia în care eşti implicat.
Este important să recunoaştem când distanţa emoţională a cuiva afectează o relaţie, deoarece intimitatea şi apropierea sunt elemente importante în relaţiile sănătoase.

Unele semne zodiacale nu se simt deloc confortabil să se deschidă în faţa cuiva, aşa că descoperă-le şi vezi dacă merită să te bagi!

Gemeni


Nativul din Gemeni se pricepe de minune să ascundă sentimentele lui adevărate. Când e implicat într-o relaţie, poate fi nervos sau cu teama de a fi respins, aşa că se ascunde.
El ezită să afişeze prea multă emoţie sau să arate că îi pasă. Nu îi place să fie singur, dar îi e frică să permită oamenilor să vadă cele mai intime părţi ale lui, pentru că nu poate face faţă respingerii. Îşi controlează foarte bine emoţiile şi poate uşor să îşi ascundă frica fiind distant emoţional.

Fecioară


Acest nativ are intenţii bune, dar uneori se pot împotmoli. Când e implicat într-o relaţieel se concentrează mai mult pe partener decât pe el însuşi.
Acest lucru înseamnă că uneori va uita să-şi exprime propriile nevoi emoţionale. Nu îi place să fie în centrul atenţiei, aşa că păstrează lucrurile doar pentru el. Este, de asemenea, foarte timid şi nu se va deschide decât dacă partenerul se va strădui să îl facă să se simtă confortabil.

Capricorn

Capricornii sunt cunoscuşi pentru sunt reci. Ei sunt pesimişti şi resping relaţiile profunde. Se bucură de autonomie şi sunt independenţi. Relaţiile implică o mulţime de efort, iar ei preferă să se concentreze pe altceva.
Probabil nu caută o relaţie serioasă, dar ar putea să îşi schimbe atitudinea pe viitor.

Vărsător


Un Vărsător e cunoscut pentru că fuge de implicare emoţională. Se ţine la distanţă şi nu ăşi arată adevăratele sentimente. E independent şi îi place să fie singur. De asemenea, tinde să fie foarte liniştit. Când îl cunoşti în contextul unei posibile relaţii, îţi va părea distant şi rece, dar sunt şanse ca odată ce te cunoaşte mai bine să înceapă să se deschidă.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod