Iubire

Top 5 cei mai buni parteneri de viaţă din zodiac

Descoperă acest top şi vezi cu ce zodii merită sau nu să îţi pierzi timpul!
Taur

Taurul este puternic, dar şi discret, lucruri care cumulate îl fac extrem de atrăgător. Este un partener iubitor şi din partea căruia vei primi mereu susţinere. Dă dovadă de loialitate şi se dedică familiei, ceea ce înseamnă că nu te va înşela şi că va lupta mereu pentru o relaţie fericită şi sănătoasă. Cu un Taur, vei avea o bază solidă pentru a-ţi construi viaţa. Sunt, de asemenea, foarte pricepuţi la bucătărie, dar şi în dormitor.

Rac

Un Rac este cel mai bun iubit pe care ai putea să ţi-l doreşti vreodată.
El este o persoană iubitoare şi extrem de darnică cu timpul şi energia lor. Prioritatea lui este bunăstarea celor dragi. Dacă ai o relaţie cu acesta, pregăteşte-te să fii adorată şi răsfăţată. Nu există alt tip mai potrivit pentur tine care să îţi asigure fericirea.

Balanţă

Balanţa are abilităţi sociale uimitoare care se extind şi la relaţiile lor amoroase. Ştiu să menţină scânteia, continuând să flirteze cu tine chiar dacă formaţi un cuplu. Este un partener echilibrat în adevăratul sens al cuvântului.
Va fi egalul tău şi va fi acolo pentru tine şi la bine, dar şi la rău.

Săgetător


Acest nativ este acel cel mai bun prieten al tău de care vei ajunge să te îndrăgosteşti. Te distrezi cu el mai mult decât cu oricine altcineva de pe planetă, iar bonusul constă că ai parte şi de un amant excelent. O relaţie cu un Săgetător nu va fi niciodată o corvoadă, e ceva de care te bucuri fără să ai sentimente negative.

Capricorn


Capricornul este un partener incredibil, pentru îşi alege atent perechea, iar apoi o tratează ca fiind persoana cea mai importantă din lume.
Are standarde ridicate şi îşi doreşte o viaţă fericită şi de succes pe care o poate obţine cu siguranţă. El îşi va împărţi timpul şi energia în mod egal cu tine, nefiind egoist. Vede relaţia ca fiind definiţia puterii, cei doiimplicaţi putând cuceri lumea împreună.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod