Unde să pleci în city break, în funcție de zodia ta

Chiar dacă abia te-ai întors din vacanță, nu e deloc o idee rea să începi deja să îți planifici următoarea mini-călătorie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Călătoriile sunt benefice pentru tine, deoarece permit copilului din tine să iasă și să exploreze.

Cauți în permanență o nouă provocare și ce modalitate mai bună de a te provoca pe tine însuți poate exista decât de a descoperi lumea? Călătoria îți permite să afli care sunt cu adevărat punctele tale forte și punctele slabe. Lumea așa cum este și obiectivele turistice îți aduc multă bucurie în viață. Deși, este de reținut faptul că excursiile sunt bune pentru tine atât timp cât reușești să te relaxezi. Încearcă să vizitezi orașe cu încărcătură istorică, din țări cu un turism foarte bine dezvoltat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Călătoriile sunt sursa ta de răsfăț. Ești mult prea stresat și trebuie să te îndepărtezi din când în când de viața ta agitată.

Călătoriile sunt benefice pentru tine, deoarece te obligă să te concentrezi asupra sănătății tale fizice și mentale. Pentru tine, călătoriile înseamnă totul despre îmbunătățirea de sine și despre descoperirea de sine. Găsește undeva o insulă îndepărtată și scufundă-te în valurile oceanului. Călătoria este cea mai bună modalitate de a-ți găsi liniștea interioară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Călătoriile sunt benefice pentru tine, deoarece îți satisface nevoia de a învăța cât mai multe lucruri noi.

Ele îți fac creierul să zburde. Să te documentezi despre ruinele antice și despre orașele vechi, eventual bântuite, te face să vrei să vezi în mod constant lumea. Călătoria este bună pentru tine pentru că te scoate din rutina ta zilnică. Este important să alegi locurile care îți alimentează latura ta care vrea să știe câte puțin din fiecare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Călătoriile sunt o necesitate pentru tine.

Este foarte important pentru tine să ieși din casă și să vezi lumea din când în când. Chiar dacă te copleșește gândul la rezervarea zborului și a hotelului, este esențial să îți alegi o vacanță al cărei singur scop este să îți calmezi nervii. Rutina ta zilnică te stresează în mod constant și nu îți place când lucrurile nu merg conform planului. A merge în vacanță și a călători este cel mai bun mod de a te dezlipi de rutina respectivă. Mergi undeva unde te vei simți confortabil și în siguranță, dar, de asemenea, nu sta prea mult la cazare și explorează frumoasele priveliști și împrejurimi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Călătoriile sunt bune pentru tine pentru că îți permit să fii oricine vrei să fii.

Poți merge într-un loc îndepărtat, unde nimeni nu știe cine ești. În timpul vacanței respective, poți fi o dansatoare sexy sau un artist stradal. Lumea este a ta în acest mod. Orașul tău natal poate fi sufocant uneori. Dacă vrei să devii un romantic incurabil, rezervă un zbot la Paris. Dacă vrei să te distrezi în club, alege New Orleans.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Călătoriile sunt foarte importante pentru tine pentru că ele te pot scăpa de anxietate.

Să călătorești într-un loc cu totul nou este cea mai bună modalitate de a evada dintr-un mediu toxic. Această activitate alungă negativismul și aduce claritate în viața ta. Rezervă o călătorie într-o țară pe care vrei să o vezi, pentru a te reface fizic și mental!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Călătoriile sunt bune pentru tine pentru că îți permit să întâlnești oameni noi.

Trăiești pentru peisaje frumoase și companie bună. Chiar dacă ai deja un grup de prieteni bine sudat, călătoriile îți aduc oameni noi cu care te poți conecta sufletește. Locurile cu atmosferă frumoasă îți va îmbunătăți întotdeauna starea de spirit. Planifică-ți o călătorie cu prietenii tăi la fel de sociabili ca tine, iar experiența va fi inedită indiferent de locul pe care îl alegi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Călătoriile sunt cea mai bună modalitate de a-ți transforma complet trupul și sufletul.

Îți plac transformările și, astfel, se va produce o schimbare în aspectul sau modul tău de gândire. Călătoria într-un loc care este complet opus față de cel cu care te-ai obișnuit este modalitatea perfectă de a te transforma pe plan intern. Dacă vrei să devii mai amabil, mergi într-un loc în care atmosfera este liniștită și rezervată. Dacă vrei să devii mai curajos, călătorește într-un loc unde parașutismul sau mâncarea crudă sunt lucruri normale. Provoacă-te în moduri pe care nu le-ai trăit niciodată dacă vrei să te reîntorci acasă o persoană schimbată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Călătoriile fac parte din tine. Adori să vezi locuri noi și să vezi cum trăiesc alți oameni, încercând să te adaptezi lor.

Călătoriile sunt bune pentru sănătatea ta mentală pentru că fără ele te-ai simți pierdut și captiv. Provoacă-te să faci ceva unic și spiritual în următoarea ta vacanță. În timp ce alegi locuri turistice populare unde poți mânca preparate tradiționale, ai grijă să fie și o destinație care te ajută să reflectezi asupra propriei persoane!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Călătoriile te fac să te simți împlinit. Ești genul de persoană căreia îi place să își facă o listă cu tot ce vrea să vadă, fie că este vorba de o săptămână sau de o lună de vacanță.

Notează-ți destinațiile la care visezi și tot ceea ce ți-ai dori să faci acolo. Începe să parcurgi lista și să bifezi cerințele pe măsură ce acestea sunt îndeplinite. Acest lucru te va face să fii din nou încântat de viață!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Călătoriile îți dezvăluie latura ta creativă. Inima ta bate mai tare atunci când ajungi să afli mai multe despre o anumită țară sau oraș.

Nu exista moditate mai bună de a te stimula intelectual decât de a călători în locuri despre care ai învățat și despre care vrei să înveți și mai multe. Călătoria îți potolește setea de explorare!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a te lăsa dus de val. Ca semn de apă, trebuie să fii înconjurat de apă.

Vacanțele la malul mării sau privind valurile oceanului sunt perfecte pentru tine pentru că îți stimulează simțurile și te aduc cu picioarele pe Pământ. Ai nevoie de o experiență spirrituală, una care îți face sufletul să se simtă întreg. Rezervă un zbor către un loc îndepărtat și scapă de tehnologie. Astfel, pur și simplu vei pluti și vei simți mulțumire pentru tot ceea ce ai și ești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod