Zodii care preferă parteneri mai în vârstă. Află care sunt!

Diferenţa de vârstă dintre parteneri este des întâlnită şi nu este nimic de judecat în asta!
Doar cei doi ştiu ce e în sufletul lor şi, cu siguranţă, motivele pentru care sunt împreună nu sunt deloc diferite de ale celora de vârste apropiate.

Zodii de bărbaţi care preferă femei mai în vârstă:


Vărsător

Este unul dintre cele mai înţelepte semne zodiacale, care preferă să înveţe din greşelile altora. Prin urmare, Vărsătorii caută femei mai în vârstă pentru a primi o o experienţă nouă fără traume şi stres psihologic.

Peşti

Este un semn zodical liniştit, care preferă armonia şi tăcerea din sânul familiei în defavoarea distracţiilor de noapte.
Bărbaţii Peşti visează să se întoarcă acasă în confort după o zi de muncă, să-şi îmbrăţişeze partenera şi să se relaxeze. Exact asta le pot oferi femeile în vârstă.

Fecioară

Dorinţa de a avea un stil de viaţă liniştit îl împinge să aleagă femei înţelepte cu care să stabilească o legătură emoţională şi psihologică stabilă. De regulă, acestea sunt doamne mature.

Balanţă

De cele mai multe ori, nativul din Balanţă reuşeşte să aibă relaţii stabile cu femeile mai în vârstă.
El tânjeşte după această stabilitate, de aceea se străduieşte să le cucerească cu orice preţ.

Zodii de femei care preferă bărbaţi mai în vârstă:


Leu

Sofisticatele femei născute în zodia Leu aşteaptă multă atenţie şi cadouri scumpe de la partenerii lor. Cine le poate oferi asta mai bine decât bărbaţii bogaţi? De regulă, aceştia sunt mai în vâsrtă.

Balanţă

Femeile din această zodie nu au nici timp şi nici dorinţa de a educa un partener în conformitate cu planul lor de viaţă.
Ele au nevoie de parteneri de-a gata şi, de regulă, aceştia sunt mai mari de vârstă ca ele.

Vărsător

Femeile Vărsător iubesc libertatea, astfel încât nu tolerează controlul şi suspiciunea în relaţii. Ele preferă bărbaţii înţelepţi care au încredere în partenerul lor. Această înţelepciune vine, de regulă, odată cu vârsta.

Capricorn

Femeia din această zodie caută un bărbat care poate să îi ofere stabilitate şi forţă. Nu contează dacă are cu 10 sau 20 de ani mai mult ca ea, important este să primească ce are nevoie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod