Zodiile cu cele mai multe premii Nobel. Zodia ta e de succes?

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai inteligentă zodie? Astrologia are un răspuns la această întrebare în funcţie de zodiile câştigătorilor premiului Nobel!

Care sunt zodiile cu cele mai multe premii Nobel?


Gemeni

Gemenii ocupă prima poziţie în acest top, cu 97 de câştigători ai Premiului Nobel, printre care Bob Dylan, care a câştigat Premiul Nobel pentru literatură. Gemenii au minţi strălucitoare, fiind guvernaţi de Mercur. Pot avea o reputaţie proastă din cauza faptului că au două feţe. Cu toate acestea, în timp ce unii nativi ar putea fi aşa, alţii sunt nu numai foarte inteligenţi, ci şi distractivi. Aceştia sunt sufletul petrecerii, dar pot, de asemenea, să poarte conversaţii profunde şi să acţioneze ca prieteni adevăraţi la nevoie.

Balanţa

Balanţa situează pe locul doi, cu 93 de câştigători ai Premiilor Nobel. Balanţa este semnul echilibrului şi al relaţiilor, ceea ce explică de ce T.S.
Elliot, creatorul unora dintre cele mai bune poezii de dragoste din lume, a caştigat un premiu Nobel.

Fecioara

Fecioara este renumită pentru abilităţile sale organizatorice şi analitice. Ea are tot ce îi trebuie pentru a excela în viaţă, mai ales în domeniul profesional.

Rac

Racul se situează pe locul patru, cu 81 de câştigători ai Premiilor Nobel. El este asociat cu familia şi casa. Aceste priorităţi îl fac să fie foarte grijuliu cu oamenii, ceea ce explică de ce Dalai Lama, Nelson Mandela şi Malala Yousafzai sunt toţi Raci şi au câştigat premiul Nobel pentru pace.

Berbec

Pe locul cinci se situează Berbecul, cu 76 de premii Nobel. Fiind un semn de foc, el este foarte determinat şi ambiţios.

Taur

Taurul ocupa poziţia şase.
El adoră timpul liber şi luxul şi, uneori, poate fi puţin leneş. Unii Tauri ar prefera să se bucure de un picnic în linişte decât să lupte pentru a câştiga vreun premiu. Cu toate acestea, alţii sunt încăpăţânaţi şi atunci când au un scop, nimic nu îi poate împiedica să îl atingă.

Săgetător

Săgetătorul se situează pe locul şapte în topul câştigătorilor Premiilor Nobel. Nu este o poziţie prea bună pentru o persoană care adoră să se afle în orice mediu academic şi care se bucură de faptul că este în centrul atenţiei.

Peşti

Peştii sunt filozofii zodiacului. Sunt semne de apă pline de profunzime, deşi uneori pot fi destul de ciudate. Probabil, unii dintre aceşti nativi sunt prea ocupaţi cu alte lucruri pentru a se concentra asupra Premiului Nobel.

Vărsător

Văsătorul nu ocupă un loc prea bun în acest top, cu toate că este renumit pentru iubirea pentru popor, activism politic şi pentru faptul că îi ajută pe cei din jur.
Oprah este Vărsător. Poate că aceşti nativi sunt prea ocupaţi făcând lumea să devină loc mai bun decât să se concentreze pe premii.

Leu

Leul se va enerva la culme să afle ce poziţie ocupă în acest top, pentru că el iubeşte să fie în centrul atenţiei. Dar, dat fiind faptul că este prea concentrat pe felul în care arată, pe lumina reflectoarelor şi pe petreceri, nu îi va păsa prea mult de premii. Cu toate acestea, există nativi precum Barack Obama care a câştigat Premiul Nobel pentru Pace.

Scorpion

Scorpionul este semnul renaşterii, este obsedat de sex şi de moarte. Cei mai mulţi nativi ai acestei zodii sunt foarte intenşi. Aceştia pot trăi vieţi extrem de interesante şi au întotdeauna o poveste de împărtăşit.
Scorpionii doresc doar să fie iubiţi pentru ceea ce sunt şi nu aspiră la premii.

Capricorn

Pe ultimul loc se află Capricornul. Acest semn de apă este apreciat pentru profesionalismul cu care îşi face munca şi pentru abilităţile sale de afaceri. Este suprinzătoare poziţia pe care o ocupă, din moment ce este foarte muncitor şi competitiv.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod