Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna august

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află care va fi starea ta de sănătate în această lună

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai un tonus foarte bun și debordezi de energie în luna august. Dar va trebui să gândești puțin în perspectivă și să-ți faci câteva analize de rutină, care să te asigure că sănătatea ta este la cote maxime. De asemenea, trebuie să ții sub control atent unele probleme de sănătate mai vechi sau unele slăbiciuni cu care te confrunți adesea. Le vei estompa semnificativ în acest fel.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te confrunți cu probleme de sănătate în luna august, dar nici nu poți spune că te simți excelent. Îți faci multe griji în ceea ce privește viața ta personală, iat asta te poate destabiliza. Nu ești obișnuită cu stările de instabilitate, neliniște și agitație, și din păcate ești nevoită să le trăiești. Toate acestea îți vor afecta liniștea interioară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ai probleme majore de sănătate luna aceasta, dar riști totuși să te simți mai slăbită ca de obicei. Te poți confrunta cu stări de nervozitate și iritabilitate, care îți pot aduce neplăceri în viața de familie sau în relația cu colegii de muncă. Încearcă să reduci consumul de băuturi și alimente care accentuează aceste stări de agitație, așa cum sunt cafeaua sau sucurile care conțin cofeină.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este recomandat să ții sub control toate aspectele legate de sănătate în această lună, în special în prima parte a ei. Încearcă să îți găsești un echilibru, să ai un stil de viață mai organizat, dar și să-ți faci unele analize și investigații de rutină. Te poți confrunta cu unele situații neprevăzute în ceea ce privește sănătatea și este mai bine să fii prudentă decât să regreți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai o formă fizică de invidiat și te poți lăuda cu un nivel ridicat de energie, care te face să simți că orice este posibil. Stai excelent cu sănătatea în luna august, dar există riscul unor accidentări cauzate de dorința ta de afirmare și nevoia de a demonstra ce poți din punct de vedete fizic. Nu este cazul să te forțezi și să-ți faci rău din pură ambiție.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să acorzi mai multă atenție sănătății tale în luna august. Nu ai o imunitate prea bună în această perioadă, motiv pentru care va trebui să te menajezi și să eviți excesele. Nu ar fi rău dacă ți-ai face un control de rutină și unle analize uzuale de sânge, doar ca să te asiguri că totul este sub control atunci când vine vorba de sănătatea ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sănătatea nu este punctul tău forte în luna august. Aspectele planetare indică apariția unor probleme de sănătate sâcâitoare, care te împiedică să te simți în largul tău. Chiar dacă nu sunt situații grave, acestea vor fi mici nemulțumiri care stau în calea realizării unor scopuri. Iar dacă ai de gând să pleci în concediu luna asta, te-ai putea enerva din cauza stării de sănătate nu tocmai bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o sănătate de invidiat în această lună. Nu te confrunți cu probleme de sănătate și ai suficientă energie pentru a-ți urma toate țelurile pe care ți le-ai propus în plan profesional, dar și personal. Este o perioadă bună, în care să te bucuri de succesul tău fără ca problemele de sănătate să-ți strice planurile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te confrunți cu probleme de sănătate luna aceasta și poți spune că ai un nivel de energie destul de bun. Stările de spirit nu tocmai bune ar putea să-ți umbrească puțin luna august, în care ai tendința de a fi mai morocănos și mai pesimist ca de obicei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sănătatea îți este pusă în pericol luna aceasta, mai ales dacă o neglijezi și nu ai grijă de tine. Astrele nu au o influență benfică asupra stării tale de sănătatea în această perioadă, astfel că trebuie să fii cât se poate de prudent. Nu te culca pe o ureche dacă știi că ai unele probleme de sănătate care trebuie urmărite îndeaproape.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei fi într-o formă fizică prea bună luna aceasta. Te confrunţi cu stări de nervozitate, nelinişte şi eşti predispusă la excese de tot felul, care îţi pot înrăutăţi şi mai mult starea de sănătate. Încearcă să te relaxezi cu ajutorul activităţilor care îţi dau o stare de calm. Sportul te poate ajuta să te eliberezi de enrgia negativă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Există riscul să te confrunţi cu unele probleme de sănătate în luna august. Fie că îţi faci un control de rutină sau mergi la medic pentru unele probleme mai vechi, în această perioadă eşti nevoită să intri în contact cu mediul medical. Ar fi bine să ţii cont de recomandările pe care le-ai primit de-a lungul timpului de la specialişti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod