Un străin a țipat la această fetiță, iar reacția tatălui a devenit virală. Discuția s-a încheiat cu lacrimi

Fiica lui Brent Gehring, Emma, are doar 6 ani. În ciuda vârstei sale fragede, va începe a șaptea tură de chimioterapie. Aceasta luptă împotriva unei tumori cerebrale.
Cei mai mulți oameni nu își dau seama că Emma este bolnavă atunci când se uită la ea. Dar starea sa o împiedică să meargă și să alerge ca orice alt copil. De aceea, Brent trebuie să o ia în brațe uneori. 

Brent știa că nu va fi ușor să o ia în brațe pe cea mică mereu la vârsta de 6 ani.

 
Știa că o astfel de experiență nu va fi ușoară nici pentru fetița sa, dar nici pentru soție. Însă nu se aștepta ca oamenii de pe stradă să îi judece familia, în loc de a-și vedea de propriile probleme. Dar acest lucru s-a întâmplat când a ieșit într-o seară cu familia sa la cină și a împărtășit povestea pe Facebook, ajungând virală.
Acesta a povestit că ieșise cu fiica sa dintr-un restaurant, unde fusese la o cină oferită de un prieten. Când treceau strada, tatăl o susținea pe cea mică, pentru că nu putea merge singură. Un străin a țipat la acesta că ar trebui să o oblige să meargă singură pe cea mică și că aceasta este problema cu copiii din ziua de azi.

Vechea problemă a oamenilor în vârstă, care se întreabă mereu care e problema cu tinerii. Auzim mereu adulți care fac acest comentariu, deceniu după deceniu. Sunt aceiași adulți care nu reușesc să accepte că fac parte din generația responsabilă pentru creșterea acelorași copii de care se plâng.

Însă Brent s-a enervat.
Pe lângă faptul că străinul a înjurat de față cu el și cu fiica sa, acesta judeca stilul de parenting, lucru care nu intra absolut deloc în atribuțiile sale. În acest moment, Brent încerca să se hotărască dacă să se bată cu străinul, să țipe la el sau să îl învețe o lecție valoroasă. A ales ultima variantă. Acesta a dezvăluit că a avut o alegere de făcut. S-a întrebat dacă ar fi fost mai bine dacă ar fi țipat la străin sau dacă ar fi putut să îl învețe ceva cu privire la viață. Nu a fost o alegere ușoară, Brent s-a dus la câțiva centimetri de străin, cu fiica sa în brațe, și l-a întrebat dacă vorbește despre fiica sa.
Străinul a țipat că da. Brent i-a spus acestuia că fiica sa i-a ținut credința și puterea active în ultimii 5 ani, de când a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier. I-a mai spus că cea mică nu poate merge, dar e fericit să o poarte în brațe pentru toate lucrurile uimitoare pe care l-a învățat de-a lungul timpului. Așa că nu îi cere decât să îi respecte copilul.

Cei doi au ajuns la o discuție care s-a încheiat cu lacrimi din partea amândurora. Această poveste este importantă pentru că funcționează ca un memento care îți aduce aminte că nu cunoști întotdeauna toată povestea oamenilor, așa că nu trebuie să îi judeci pe aceștia.
Iar postarea nu a fost făcută căutând milă pentru Emma sau pentru familia lui Brent. Acesta își dorește ca lumea să se schimbe, să modifice modul în care gândește. Fiecare persoană are puterea de a le face ziua mai bună celor din jurul său. Iar Brent a ales să încerce să îmbunătățească vieți. Iar Emma a învățat o lecție importantă din minunatul exemplu al tatălui său. 
 
Sursă: Facebook 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod