Ce fel de mamă vei fi, conform zodiei

Te-ai întrebat vreodată ce fel de mamă vei fi? Prea strictă sau prea îngăduitoare? La această întrebare poți răspunde cu adevărat abia atunci când va veni un copil în viața ta.
Însă există anumite lucruri pe care le poți lua în calcul atunci când te gândești ce tip de mamă vei fi. Iată ce spune zodia ta despre ce tip de mamă vei fi!

Vrei să știi ce tip de mamă vei fi? Iată ce influență are semnul zodiacal!


Leu, Taur și Capricorn - mame înnăscute


Aceste semne zodiacale au fost menite să fie mame. Sunt consecvente, inteligente și încrezătoare. Iar aceste calități le face să intre ușor în rolul de mamă.

Vărsător - mama deschisă


Mamele născute sub semnul Vărsătorului sunt deschise, iubitoare și sociabile. Copiii lor vor avea un cerc social la fel de mare ca ele. Aceste mame sunt creative și vor insufla creativitatea și copiilor lor.
Femeile Vărsător trebuie să învețe să fie stricte la început ca mame. 

Pești - mama emotivă


Mamele Pești sunt emotive, creative și sensibile. Toate acestea sunt trăsături excelente pentru mame. Viața poate fi haotică din când în când, dar asta nu diminuează calitățile de mamă. Doar lipsa consecvenței și tendința de a se îndepărta de conflicte ar putea reprezenta o problemă.

Berbec - mama independentă


Berbecul este o zodie sinceră, care știe să îi asculte pe ceilalți și să le transmită optimism. Iar femeile Berbec sunt mame minunate. Copiii lor vor avea multe avantaje. Aceste mame vor crește copii independenți și liberi.

Taur - managerul familiei


Taurul este în general cunoscut pentru mintea sa strălucitoare. Iar acest lucru este un avantaj pentru mame.
Creșterea copiilor are loc aproape de la sine pentru o nativă Taur. Aceasta este blândă și iubitoare, dar poate fi și destul de încăpățânată.

Gemeni - mama adaptabilă


Gemenii nu au probleme cu adaptarea la situațiile noi. Însă au o problemă cu un singur lucru - consistența. Este foarte dificil pentru aceste mame să fie consistente.

Rac - mama perfectă


Mamele Rac sunt întotdeauna grijulii și empatice. Viața de familie este cea mai importantă pentru ele. Aceste mame trebuie să aibă grijă să nu își neglijeze prea mult viața proprie.

Leu - mama dedicată


Mamele Leu sunt diferite. Acestea au multă energie, sunt încrezătoare, corecte față de copiii lor, dar și stricte.
Deoarece au așteptări mari în general, acestea ar trebui să aibă grijă să nu aibă așteptări foarte mari și de la copiii lor.

Fecioară - mama organizată


Fecioarele iubesc organizarea lucrurilor. Perfecționismul lor influențează modul în care își cresc copiii. Aceste mame trebuie să fie atente pentru a le permite copiilor să se odihnească suficient. 

Balanță - mama jucăușă


Cea mai bună trăsătură a unei mame Balanțe este răbdarea sa nesfârșită. Aceasta îi oferă mereu copilului suficient timp. 

Scorpion - mama intuitivă


Scorpionii vor mereu să își protejeze copiii de toate tipurile de rău. Au o legătură minunată cu copiii lor. Mamele Scorpion nu își pierd calmul cu ușurință.

Săgetător - mama spontantă


Mamele din această zodie le oferă copiilor lor în fiecare zi un spectacol. Acestea sunt dispuse să îi asculte oricând.
De asemenea, îi distrează pe cei mici cu umorul lor.

Capricorn - mama iubitoare


Mamele Capricorn sunt organizate, consistente și încearcă să aibă mereu totul pus la punct. Creșterea copiilor într-un mod bun este foarte importantă pentru ele. De asemenea, sunt dispuse întotdeauna să îi asculte pe cei mici.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod