15 trenduri în modă care nu ar trebui să revină niciodată. Sunt de groază!

Lumea modei poate fi foarte imprevizibilă și uneori chiar bizară. Creatorii de modă și celebritățile impun de obicei trendurile, iar restul lumii le urmează fără să stea pe gânduri. Dar cel mai ciudat este faptul că uneori aceste tendințe în modă sunt absolut șocante și chiar amuzante. 

Cel mai bun exemplu în acest caz este moda anilor '80 și '90, pe care în prezent cei mai mulți dintre noi o găsesc ca fiind cel puțin ciudată. De la sacourile, rochiile și cămășile cu umerii proeminenți, la costumele de sport foarte mulate sau pantalonii extrem de scurți pentru bărbați, toate acestea ne amintesc că în deceniile trecute au existat trenduri pe care nu am vrea să le mai revedem vreodată.

Descoperă câteva exemple amuzante, prezentate de brightside.me, care te vor convinge că unele tendințe în modă nu ar trebui să revină niciodată.
1 din 15

Fusta "limitatoare de viteză", 1910

La începutul secolului trecut, fustele au devenit tot mai înguste, iar materialele elastice nu erau încă inventate, astfel că fustele se rupeau în timpul mersului. Pentru a evita asta, femeile foloseaua cercuri speciale la poalele fustei. Acesta le împiedica să facă pași prea mari și să evite în acest fel ruperea materialului. Dar mersul cu un astfel de dispozitiv era în mod clar ciudat.
MAI MULT DESPRE: moda, trenduri, amuzant
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod