5 moduri geniale în care să porți sutienul

5 moduri geniale în care să porți sutienul

Nu știi cum să porți rochia cu spatele gol fără să se vadă sutienul? Învață câteva trucuri foarte eficiente care îți vor face ținutele impecabile
Este valabil și în ceea ce privește topurile și rochiile cu umerii goi, care se numără printre tendințele majore ale acestei veri. Sutienul ne este un aliat important pentru un look imecabil, dar se poate transforma foarte ușor într-un coșmar atunci când nu știi cum să-l camuflezi pentru ca ținutele tale să arate perfect. Iată câteva trucuri pe care să le încerci:

Bretele în X

În loc să cumperi un sutien cu bretele încrucișate, folosește o clemă specială pentru a prinde temporar bretelele sutienului tău. Poți folosi și o agrafă simplă de birou în același scop.
Acest truc este foarte util atunci când porți maiouri și nu vrei ca bretelele sutienului să-ți strice lookul. Este mult mai simplu să ascunzi bretelele dacă acestea sunt detașabile. Prinde-le la spate în forma literei X și nu vor mai fi vizibile atunci când porți maiouri.




Extensie de bretele pentru rochii cu spatele gol

Rochiile cu spatele gol sunt un subiect sensibil... Sunt foarte sexy și feminine, dar numeroase femei le evită pentru că nu știu cum le pot purta fără să se vadă sutienul.
În afara sutienelor scumpe special concepute pentru acest tip de rochii sau topuri, există și alte soluții la îndemână mai puțin costisitoare. De exemplu, îți poți cumpăra extensii de bretele pentru rochiile cu spatele gol, care transformă orice sutien într-unul ce poate fi purtat cu astfel de rochii. De asemenea, îți poți face singură o astfel de extensie. Iată cum:


    


O altă metodă este aceea de transforma un sutien obișnuit într-unul care poate fi purtat cu topurile și rochiile cu spatele gol. 


   



Iar dacă ai o astfel de rochie pe care o porți des și vrei să fie foarte comodă și să artăți împecabil în ea, atunci poți coase cupele unui sutien direct pe rochie, în așa fel încât să se integreze perfect. 



Fixează sutienul fără bretele

Așa cum spuneam, topurile și rochiile cu umerii goi sunt piese de bază ale acestei veri. Dar sutienele fără bretele, deși sunt prevăzute cu bandă antialunecare din silicon, coboară treptat pe parcursul zilei și ești nevoită să-l tot ridici.
Un truc simplu îți permite să scapi de această problemă. Folosește un sutien cu bretele detașabile și prinde una dintre bretele la spate, în partea de jos a sutienului, apoi înconjoară zona de sub sâni cu breteaua, prinzând-o de cealaltă gaică rămasă liberă din partea de jos. Sutienul va fi în acest fel mai bine fixat și nu va mai aluneca.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod