5 reguli ca să-ți păstrezi geanta curată

Îți iubești gențile și vrei să arate întotdeauna impecabil? Atunci trebuie să știi ce să faci pentru a le păstra mereu curate.
Pentru că le purtăm zilnic oriunde mergem, gențile și poșetele se pot murdări foarte ușor, să nu mai vorbim de faptul că pot colecționa "armate" întregi de bacterii și microbi. Iată ce ar trebui să faci ca să-ți protejezi geanta de murdărie:

Folosește soluții de protecție

Așa cum pe încălțările tale aplici cremă sau spray protector care să mențină pielea uscată și curată de-a lungul zilei, la fel ar trebui să procedezi și în cazul genților. Investește într-un spray de protecție pe care să-l pulverizezi din când în când pe gențile tale, mai ales dacă sunt din piele.
Astfel de produse previn pătarea și deteriorarea materialului.

Organizează-ți lucrurile

Dacă deschizi geanta și vezi adesea urme de pix, de ruj sau parfum scurs în interior, este un semn că trebuie să faci o schimbare. Secretul este să-ți protejezi geanta folosind portfarduri și mini-săculeți pentru depozitarea lucrurilor. Păstrează un portfard pentru cosmetice, un săculeț pentru pixuri, unul pentru căști, telefon și accesorii. Păstrând lucrurile separat eviți astfel de accidente care îți murdăresc geanta.
De asemenea, vei putea să-ți transferi mult mai ușor lucrurile dintr-o poșetă în alta.

Păstrează corect gențile

Chiar și când nu le folosești, gențile tale se pot murdări. Depozitează-le corect, în huse textile care să le protejeze de praf și murdărie. Evită să le înghesui în dulapuri și să le păstrezi în pungi din plastic, pentu că acestea mențin umezeala și îți deteriorează astfel gențile.

Elimină imediat petele

Se întâmplă uneori ca pe geanta ta să ajungă pete de fond de ten, de mâncare sau cafea. Secretul este să cureți imediat ce ai observat murdăria, pentru ca aceasta să nu pătrundă în profunzimea materialului.

Îngrijește-ți gențile cu regularitate

Ca să te asiguri că gențile tale arată excelent cât mai mult timp, este necesar să le acorzi puțină atenție din când în când. Iată ce să faci:
-  curăță săptămânal geanta.
Folosește un șervețel umed ca să cureți interiorul, dacă nu poți scutura geanta. Și la exterior poți șterge cu un șervețel antibacterian, care elimină murdăria și bacteriile. Nu spăla geanta! Este calea sigură de a o distruge.
- evită mânuirea genții atunci când ai mâinile murdare, ude, te-ai dat cu cremă sau tocmai te-ai machiat și nu te-ai spălat pe mâini.
- folosește-ți gențile prin rotație, ca să nu se uzeze prea repede
- nu îți încărca geanta cu prea multe obiecte. Acest lucru va duce la întinderea baretelor, la ruperea căptușelii și deformarea materialului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod