Celebrează prietenia cu noile bijuterii Pandorra!

#DOFRIENDSHIP. O prietenie adevărată îţi influenţează viaţa în nenumărate moduri minunate. Sărbătoreşte această legătură strânsă purtând zi de zi simboluri pentru momentele de neuitat petrecute cu persoane speciale.
Când te vei uita la bijuteriile tale PANDORA, îţi vei reaminti de bucuriile împărtăşite şi te vei gândi la noile aventuri care vor urma. Pe măsură ce vara trece şi ne apropiem de toamnă, ieşi în evidenţă cu nuanţe luminoase şi culori strălucitoare, pe care le poţi combina cum doreşti.

Perfect complementare. Brăţările Prieteniei din tinereţe s-au transformat în aceste Brăţări Moments din material textil, disponibile în cele mai vesele culori şi care pot fi purtate suprapuse.
Rafinament şi solidaritate, într-un design atractiv. Alege o astfel de brăţară de culoare roz electric sau turcoaz şi poart-o simplă sau împodobită cu până la patru talismane. Unul dintre acestea poate fi chiar pandantivul Inimi ale Prieteniei, pe care îl poţi împărţi cu cea mai bună prietenă. Realizat din argint 925, pandantivul este format din două inimi cu inscripţia „Friend of my heart”, care pot fi adăugate atât pe brăţări, cât şi pe colierele PANDORA.

Accesorii glam.
Pregăteşte-te de petrecere şi ieşi în evidenţă cu acest pandantiv versatil, pentru coliere şi brăţări, realizat din argint 925 şi finisat manual. Împodobite cu email şi pietre de zirconiu cubic, elementele din acest Trio Fermecat sunt tot ce ai nevoie să străluceşti: un stiletto roşu, un ruj roşu şi o rochie neagră.

Deliciu fructat. Fie că eşti încă în vacanţă sau te-ai reîntors în oraş, indiferent unde te afli, îţi poţi potrivi ceasul pentru happy hour cu acest pandantiv Cocktail Fructat, care poate fi purtat pe brăţări sau pe lanţuri.
Aminteşte-ţi de distracţia unei seri petrecute cu fetele în oraş, alegând acest pandantiv din argint 925, cu email în culori delicioase.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod