TOUS MEDALLIONS, o colectie de bijuterii cu mesaj

Medalioane cu un mesaj unic, personal, piese care spun povestea ta printre amintiri, clipe si emotii.
TOUS prezintă TOUS Medallions, o colecție care reafirmă valoarea medalionului, originea și expresia chintesentiala a manufacturii de bijuterii. Medalioanele pot fi oferite ca daruri pentru a marca momentele și ocaziile speciale, reflectând amintiri profunde și personale. Marturii ale experiențelor noastre, aceste piese transcend tendințele, depășind elementele pur estetice și devenind amulete unice, prețuite pentru totdeauna.

Perceput ca brandul care povestește prin bijuterii, TOUS Medallions îmbină cele mai bune piese clasice și contemporane pentru a crea valori cu adevărat personalizate, ce rezoneaza împreună ca o odă  pentru un mix & match de stiluri.
Ca atare, colecția nu ar fi completă fără bucăți create special pentru ocaziile cele mai cunoscute, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Mamei.

Colectia TOUS Medallions include medalioane, lanțuri și accesorii concepute să fie purtate împreună într-o abordare Mix & Match care oferă posibilități nesfârșite pentru diferite combinații și un aspect unic. TOUS a proiectat, de asemenea, "Tinys", pandantive realizate cu pietre pretioase colorate care pot fi purtate singure sau cu alte piese, precum si lanturi de diferite dimensiuni si texturi, pentru a crea efectul de cascada in prim-planul celor mai importante tendinte din 2017.

Creativitatea și dorința de Mix & Match sunt suficiente pentru a alege TOUS Medallions și pentru a-ți spune povestea prin bijuterii.
Această colecție emoțională și elegantă a sosit  și este aici pentru a rămâne.

Înființat inițial în 1920, TOUS s-a reinventat sub conducerea și viziunea creativă a Rosei Oriol și a lui Salvador Tous, lansat ca un brand distinctiv a cărui piesă inovatoare a depășit piața tradițională de bijuterii. De-a lungul anilor, TOUS s-a poziționat ca lifestyle jewelry brand, cu linia sa de genți, parfumuri, ceasuri, ochelari și alte accesorii delicate, consecvent angajamentului său de a produce bunuri de lux accesibile.
Cu o prezență pe toate cele cinci continente și peste 500 de magazine în orașe precum Barcelona, ​​Madrid, New York, Miami, Shanghai, Tokyo, Moscova, Mexico City și Dubai, TOUS s-a pozitionat ca o marcă globală. www.tous.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod