"A Night in the Jungle" - noua colectia Toamna Iarna 2019-20 semnata Andreea Tincu

Colectia Andreea Tincu Toamna Iarna 2019-20 a fost prezentata pe 14 septembrie, in cadrul Vienna Fashion Week. Este o colectie inspirata intitulata sugestiv A Night in the Jungle.
Sursa de inspiratie a acestei esarfe este viata nocturna din jungla, inconjurata imaginar de o savana africana. Precum in metropole, dupa Apus, jungla prinde cu adevarat viata, colectia fiind extrem de vie cromatic si ingenios construita.

Printurile sunt create manual de catre Andreea Tincu, fiind exclusivitatea brandului AT. Materialele folosite sunt 100%naturale, cu preponderenta matase premium, italiana. Liniile sunt o combinatie intre forme minimaliste si forme construite complex, asimetrice.

Cromatica colectiei se deschide cu tinute albe si negre, in care intervine treptat culoarea puternica, in tonalitatea rozului fuchsia si a albastrului electric.
Elementele florale si animaliere au un impact maxim vizual, alcatuind compozitii deschise, eclatante.

Pliseurile pe matase, normale sau soleil, manecile cu volum, decolteul la baza gatului, kimono-ul de matase, paltonul maxi sau rochiile cu volumetrie complexa sunt doar cateva dintre elementele specifice ale colectiei.
Accesorizarea colectiei este semnata Musette.

Colectia este disponibila online, prin www.andreatincu.com, sau in showroom Iasi, strada Elena Doamna 45, 0733101939.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod