Fă valuri cu noua colecţie Holiday by Marks&Spencer

Pregăteşte-te de vacanţă cu noua colecţie de vară de la Marks & Spencer! High Summer Collection cuprinde toate piesele esenţiale pentru o garderobă de vară completă, numai bună de luat în vacanţă. Vei găsi o mulţime de modele de costume de baie, dar şi piese vestimentare pe care sa le porţi deasupra sau de ce nu, ca atare.
Colecţia este extrem de versatilă, cu foarte multa atenţie pe detalii şi cu imprimeuri dintre cele mai diverse - de la uni, la cele florale sau animal print – pentru ca fiecare femeie să se simtă încrezătoare pe plajă.

SWIMWEAR


Colecţia de costume de baie pentru acest sezon aduce o noutate la M&S: pentru prima dată, inovaţiile folosite pentru lenjeria de corp sunt introduse şi la costumele de baie. De exemplu, cupele de la lenjerie sunt integrate în costumele de baie asigurând astfel un confort ridicat si o potrivire perfectă pe fiecare conformaţie

Cea mai mare parte a costumelor de baie M&S beneficiază de tehnologia Secret Slimming™, fiind realizate din micro fibre inovative care oferă acelaşi nivel de sustinere ca țesăturile tradiţionale cu efect modelator, fiind însă mult mai subțiri, mai fine şi mai confortabile.

BEACHWEAR


Imprimeurile florale şi broderiile sunt vedete atunci când vine vorba de piese de purtat peste costumul de baie. Bluzele brodate, rochiile vaporoase, kaftan-urile cu imprimeuri tropicale sunt doar câteva dintre piesele noastre preferate.
Daca ne referim la accesorii, nu lipsesc gentile din rafie, sandalele plate, cu barete sau pălăriile din paie.

COLECŢIA DIN IN


Nu numai că arată cool şi stylish, dar piesele din in sunt ideale pentru zilele călduroase de vară pentru că sunt răcoroase. Vara aceasta se remarcă bluzele cu umerii căzuţi şi mâneci evazate, piesele din in cu broderii florale, feminitatea şi versatilitatea fiind principal lor caracteristică.

Descoperă noile piese din colecţia de vară în magazinele Marks&Spencer din toată ţara!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod