Înapoi la școală. Colecția Reserved pentru copii este gata pentru prima zi de școală!

Ghiozdanul pregătit de școală, mirosul de manuale noi, penarul aranjat și sentimentul constant de emoție - așa arăta în trecut prima parte a lunii septembrie, așa arată și acum. Revenirea la școală este ca o aventură!

Reserved îmbracă copiii cu cele mai frumoase ținute pentru acest moment. Nuanțele pastel sunt combinate cu denimul clasic, iar griul clasic pentru costum este îmbinat cu accesorii roz îmblănite. Prima lecție începe!

Fete


Uniforma elegantă, alb cu albastru închis, este acum disponibilă în varianta modernă, mai lejeră. Cămașa albă, închisă cu nasturi până la baza gâtului, este decorată cu volane fermecătoare cusute de-a lungul nasturilor ca un jabou jucăuș, asimetric. Fustele clasice cu pliuri sunt, la rândul lor, însoțite de bretele. Colecția Reserved pentru fete prezintă multiple asocieri cu copilăria părinților: rochia-salopetă cu bretele din velur, roz, și pantalonii tip salopetă cu dungi, tradiționalul ghiozdan - modernizat, bineînțeles, cu o inscripție ce imită mișcarea cretei pe tablă, și un buzunar amuzant, îmblănit.

În colecție sunt disponibile și jachete confortabile (cu ornamente elegante, contrastante) sau tricouri cu inscripții (deosebite, aproape filozofice: „dacă somnul este important, atunci de ce școala începe atât de devreme?”). Avem aici și numeroase asocieri cu îmbrăcămintea pentru adulți: pantaloni gri, în carouri, o selecție de modele diferite de blugi sau pulovere vintage. Stilul este armonizat de accesorii încântătoare: berete colorate, șepci de baseball, agrafe de păr cu blăniță sau cu rucsacul de pluș „iepuraș”. Colecția este completată de mai multe modele de încălțăminte: de la ghetuțe până la gleznă, cu șireturi albe, până la adidași decorați cu blană artificială, la fel ca rucsacul sau agrafele de păr.

Băieți


În acest sezon, rebelii au decis să fie mai responsabili. Desigur, din colecția Reserved ei aleg totuși bluze și tricouri cu imprimeu graffiti, dar temperează ținuta cu cămășile călcate, albe, cu cravată, și pantalonii eleganți din velur.

Ceea ce contează este confortul, astfel încât jachetele din denim cu gulere din imitație de blană sunt supradimensionate, blugii sunt accentuați cu petice aplicate suplimentar pe genunchi, iar încălțămintea este puternic inspirată din stilul trekking, de drumeție. Ghetele cu bandă Velcro sunt alegerea perfectă, chiar și în timpul distracției extreme de pe terenul de joacă din pauza de școală. Accesoriile Reserved pentru băieți includ rucsacuri sport, borsete colorate și fesuri tricotate de inspirație grunge, cu aplicații ce fac referire la anii `80. Materialul esențial este denimul: prezentat în aproape orice varietate, de la denimul clasic până la cel pre-spălat, de la albastru deschis până la negru antracit.

 
Colecția de toamnă Reserved din acest an, creată în special având în minte tinerii elevi, este disponibilă în dimensiunile 134 -170cm.
Fabricată din materiale plăcute pentru corp, prevăzute cu manșete, buzunare sau glugi, formând astfel o croială ușor de purtat, colecția reprezintă alegerea ideală pentru sezonul viitor. Culorile plăcute ochiului și sloganurile amuzante vor îmbunătăți starea de spirit a copiilor și vor aduce tendințele direct în sala de clasă www.reserved.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod