LEVI’S® și JUSTIN TIMBERLAKE dezvăluie colaborarea toamnei 2018, prin introducerea colecției “FRESH LEAVES”

Levi’s® a anunțat astăzi colaborarea la nivel global cu Justin Timberlake, muzician, actor, câștigător a 10 premii Grammy. Împreună lansează colecția “Fresh Leaves”, o reinterpretare a pieselor clasice Levi’s®, inspirate din pasiunea lui Justin pentru muzică. Colecția Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves este disponibilă în magazinele Levi’s® din țară.

“Ca un simbol al auto-exprimării autentice, muzicienii cu o voce originală au purtat dintotdeauna Levi’s®, asemenea fanilor lor din întreaga lume. Justin întruchipează spiritul autentic Levi’s® și suntem mândri să avem această colecție în parteneriat cu el,” a declarat Jennifer Sey, Director de Marketing al Levi Strauss & Co.

Denumirea de “Fresh Leaves” derivă din conceptul prin care Timberlake aduce un „fresh spin” pieselor clasice, pregătindu-le pentru noua generație. Prin colaborarea cu echipa de design Levi’s®, împreună au reinventat o parte din piesele iconice ale brandului în moduri neașteptate, oferindu-le un twist pieselor clasice – un mix de piese familiare, culori, modele și profiluri reinterpretate, toate pentru un look fresh.

“Hainele sunt la fel de importante în procesul creativ și în reprezentație, ca și muzica în sine. Această colecție Levi’s® este încercarea mea de a împărtăși cu fanii o parte din experiențele trăite”, a declarat Timberlake.

Justin, alături de echipa de design Levi’s®, a creat colecția exclusivă Fresh Leaves, în urma a unor numeroase sesiuni de design și discuții care au avut loc la Eureka Innovation Lab din San Francisco, Levi’s® Archives și în showroom-ul din Los Angeles, Haus of Strauss.

Rezultatul a fost o colecție pentru bărbați cu 20 de item-uri, alcătuiă din modele iconice Levi’s®, cărora le-a oferit un „spin” neașteptat și modern.

“Ne-am conectat imediat cu Justin în vederea creării unor piese care îmbină familiarul cu neașteptatul. Inspirat din poveștile ce stau în spatele muzicii lui Justin, am folosit materiale clasice – canvas, tartan, camuflaj, flanel, Sherpa și denim și le-am adaugat pe profilurile familiare și piesele iconice Levi’s®, însă le-am remixat prin introducerea elementelor de stradă și de modernitate,” a declarat Karyn Hillman, Director de Produție a Levi Strauss & Co.



Colecția capsulă este formată din produsele iconice Levi’s®, toate având o croială de calitate și folosind materiale premium. Colecția oferă detalii moderne cu influențe de stradă și se joacă cu proporțiile, propunând modele supradimensionate și mai lungi decât cele obișnuite. Modelul iconic Levi’s® Red Tab și semnătura  de pe patch-ul din piele ‘Two Horse Pull’ ambele cu scris negru, vor avea elemente unice de branding, în exclusivitate pentru această colecție.

Modelele cheie ce aduc o noutate în portofoliul Levi’s® sunt 501® Slim Taper – noul membru al familiei 501®, item inspirat de modul în care Justin își poartă perechea de blugi 501®. O altă piesă exemplară este Trucker jacket-ul cu material tip camuflaj, printat cu ajutorul noii tehnologii cu laser Project FLX, lansată recent de Levi’s®.

Timberlake a avut primul său parteneriat cu Levi’s® atunci când a fost rugat să personalizeze o geacă Levi’s® Trucker Jacket cu ocazia aniversării a 50 de ani a acesteia. Parteneriatul a evoluat cu ocazia celebrării turneului de lansare din New York prin crearea a opt piese (geci și cămăși din flanel), iar mai apoi prin outfit-urile personalizate purtate de Justin pe tot parcursul turneului.


Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor.
Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.


Multi-talentatul actor și muzician Justin Timberlake a vândut peste 32 de milioane de albume în lumea întreagă, a  susținut concerte sold out pe stadioane, a primit numeroase premii și a devenit unul dintre cei mai respectați entertaineri în domeniu. Timberlake a lansat melodia “Can’t Stop The Feeling!” din filmul “Trolls”, a câștigat 4 premii de platină  pentru cel mai vândut cântec și a debutat ca Nr. 1 pe Billboard Hot 100, fiind cel mai vândut cântec din State în 2016. Cu această ocazie, Timberlake a marcat cel de-al 10-lea premiu Grammy și i-a garantat o nominalizare la Academy Award și Golden Globe Award. Timberlake și-a lansat cel de-al patrulea album solo, “Man Of The Woods” în luna februarie și este în turneu cu casa închisă cu acest proiect.
Actor talentat, Timberlake a apărut în diverse filme, inclusiv “Alpha Dog,” “Black Snake Moan” și “Shrek the Third.” A obținut numeroase aprecieri  pentru reprezentația sa la Academy Award și a fost nominalizat la “The Social Network.” Timberlake a câștigat și patru premii Emmy pentru apariția sa în show-ul “Saturday Night Live.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod