Marks & Spencer prezintă colecția toamnă – iarnă 2017

Colecția toamnă – iarnă 2017 Marks & Spencer se remarcă prin materiale de calitate şi croieli precise, inspirând ţinute care impun eleganţă şi stil. Piesele din noua colecție se adresează femeii moderne care are un stil de viață alert și care apreciază designul de calitate.
Piesele sunt versatile, pot fi purtate de la un sezon la altul prin diverse artificii de stil, dovedind că există într-adevăr acea rochie sau pantaloni perfecți pentru fiecare ocazie.

Colecţia se remarcă prin materiale fine și nuanțe inspirate de culorile pământului, iar aspectul tradițional este reinventat prin adăugarea unei note contemporane. Carourile, catifeaua și tricotajele sunt reinventate prin note chic, care vor fi mereu la modă.

Notele de lux sunt şi ele prezente prin blănurile artificiale și materiale metalice, strălucitoare.
De asemenea, regulile privind combinaţiile de culori au fost complet rescrise şi întâlnim mixuri îndrăzneţe de roșu intens cu fucsia, albastru cerneală sau arămiu.

Piesele elegante din colecția toamnă – iarnă sunt realizate din material strălucitoare și tonuri vibrante, întunecate. Accesoriile ușor de mixat se bucură de aceleași culori tari, care vor scoate purtătoarele din anonimat.
Marks & Spencer sărbătoreşte sezonul de toamnă printr-o explorare atentă a stilului.
Concepute pentru a se potrivi oricărei ocazii, indiferent de ținuta aleasă, colecțiile se încadrează în stilul de viață al femeii moderne, care au o viață activă. Fiecare piesă își dorește să ofere un plus de încredere în sine și un plus de confort, fără a compromite calitatea produsului sau stilul.       

Colecţia de toamnă-iarnă va fi disponibilă în magazinele Marks & Spencer începând cu luna septembrie 2017.


    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod