TOMMY HILFIGER lanseaza colectiile Spring 2019

Anul acesta, primăvara primește un twist îndrăzneț și plin de culoare. Dungi, imprimeuri Madras, croieli moderne, culori pop și materiale sustenabile caracterizează cele mai noi colecții Tommy Hilfiger.

SPRING 2019 WOMENSWEAR COLLECTION

Colecția TOMMY HILFIGER Primăvară 2019 pentru Femei re-energizează stilurile clasice Americana cu un twist îndrăzneț și plin de culoare. Imagini emblematice din mediul academic al anilor '50, inclusiv puloverul inspirat de patrimoniul Ivy League East Coast și tricoul polo, sunt reimaginate în siluete neașteptate și combinații color-blocking captivante. Articole de îmbrăcăminte sportive și pantaloni chino preiau conducerea, în timp ce confecțiile în carouri și croielile moderne prezintă culori pop și dungi. Elemente sustenabile, inclusiv firele textile reciclate și bumbacul organic sunt prezente în întreaga colecție, pe măsură ce îmbrățișăm nostalgia trecutului, așteptând cu nerăbdare viitorul.

SPRING 2019 MENSWEAR COLLECTION

Colecția TOMMY HILFIGER Primăvară 2019 pentru Bărbați re-energizează stilurile clasice Americana cu un twist îndrăzneț și colorat. Modele emblematice, incluzând tricoul și puloverul tip crew neck sunt reimaginate cu sloganuri pozitive ,,Tommy Cares” și ,,Change the Future”, în timp ce piese de îmbrăcăminte sportive și pantaloni chino moderni preiau conducerea.  Confecțiile în carouri și croielile moderne sunt reimaginate cu dungi și imprimeuri madras, în timp ce tradiționalele stofe primesc un look nou prin paletele de culori turcoaz și roz deschis, proporții neașteptate și multe detalii.

Elemente sustenabile, inclusiv firele textile reciclate și bumbacul organic sunt prezente în întreaga colecție, pe măsură ce îmbrățișăm nostalgia trecutului, așteptând cu nerăbdare viitorul.

SPRING 2019 TOMMY HILFIGER KIDS COLLECTION - REBELS WITH A CAUSE

Colecția TOMMY HILFIGER Primăvară 2019 pentru Copii re-energizează stilurile clasice Americana cu un twist cool și plin de culoare. Stilurile emblematice, incluzând tricouri, rochii și pantaloni scurți prezintă siluete moderne și relaxate, țesături buclate, dungi acadea, și sloganuri pozitive. Carourile madras au un aer jucăuș, cu o paletă de culori purpuriu fuchsia și amplasări neașteptate, în timp ce materialele sustenabile incluzând bumbacuri reciclate și organice sunt prezente în întreaga colecție, pe măsură ce îmbrățișăm nostalgia trecutului, așteptând cu nerăbdare viitorul.

SPRING 2019 FOOTWEAR AND ACCESSORIES COLLECTION

Colecția TOMMY HILFIGER Footwear and Accessories Primăvară 2019 re-energizează stilurile Americana clasice cu un twist îndrăzneț și plin de culoare. Design-urile atemporale incluzând pantofii sport emblematici și borsetele sunt reimaginate în variante din piele de cea mai bună calitate și detalii de branding neașteptate.

Piesele clasice sunt combinate cu finisaje metalice, modele Madras, bumbac sustenabil și tonuri pastelate care celebrează paleta emblematică de culori TOMMY HILFIGER roșu, alb și albastru cu un aer modern adaptat zilelor noastre.
SPRING 2019 TOMMY JEANS  COLLECTION - Colecția TOMMY JEANS Primăvară 2019 celebrează tradiția bogată pentru denim a brandului, revigorând stilurile clasice americane cu o notă ireverențioasă. Siluetele preferate, precum modern tapered și mom jean sunt reimaginate în variantă din bumbac reciclat cu eco-spălări care folosesc mai puțină apă, mai puține substanțe chimice, mai puțină energie și finisaje second life. Stilurile sunt modernizate cu logo-ul iconic TOMMY HILFIGER amplasat în locuri neașteptate și celebrează elementele sustenabile ale colecției cu patch-ul verde TOMMY JEANS. Cămășile și tricourile stil Oxford supradimensionate prezintă dungi, precum și culori pop ca lavandă și albastru deschis care adaugă un twist fresh, tineresc. O colecție cu un spirit rebel, care va rezona cu fanii pieselor cool, premium, unice din denim.

SPRING 2019 SWIM COLLECTION

Colecția TOMMY HILFIGER Swim Primăvară 2019 re-energizează stiluri iconice cu un twist îndrăzneț și plin de culoare.

Formele familiare sunt reimaginate folosind culori primare luminoase, tonuri pastelate, noi influențe sportive, printuri tropicale și țesături din poliester reciclate. Arhivele TOMMY HILFIGER sunt revizuite, cu logo-ul scutului de patrimoniu modernizat pentru ziua de azi și paleta de culori iconică roșu, alb și albastru, celebrată în întreaga colecție.

SPRING 2019 TOMMY HILFIGER TAILORED

Colecția TOMMY HILFIGER TAILORED Primăvară 2019 îl invită pe călătorul universului vestimentar într-o călătorie prin New York. Piese clasice incluzând blazer-ul, jacheta field și pelerina de ploaie sunt reimaginate cu materiale impermeabile și un twist compact pentru a trece cu ușurință de la o ocazie la alta. Costumele ușor de curățat la mașina de spălat prezintă materiale inovative, precum fire textile rezistente la șifonare și îndoire, în timp ce folosirea materialelor ușore din in și bumbac adaugă o notă relaxată pieselor iconice, inclusiv smochingului. O colecție de elemente esențiale funcționale și moderne pentru viața în marele oraș.

SPRING 2019 UNDERWEAR COLLECTION - TRUE TOMMY - Colecția TOMMY HILFIGER Underwear Primăvară 2019 prezintă modele iconice stil Americana cu un twist îndrăzneț și plin de culoare.

Piese clasice sunt reimaginate ca statement, folosind combinații color-blocking și tonuri pastelate împreună cu dantelă, bumbac organic și țesături ușoare. Marca TOMMY HILFIGER și paleta emblematică de culori roșu, alb și albastru sunt celebrate prin stiluri dincolo de timp pentru Femeia și Bărbatul Tommy moderni.

Piesele vestimentare marca Tommy Hilfiger din colecțiile prezentate sunt disponibile în magazinele selecționate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod