Cum îți organizezi dressingul pentru a economisi timp

În fiecare dimineață, aceeași poveste: te uiți pierdută în dressing și nu ai nici cea mai mică ideea ce vrei să porți. Și, uite așa, ajungi să pierzi o grămadă de timp încercând să te hotărăști în ce să te îmbraci. Consultantul de stil și jurnalistul de modă Irina Markovits spune că o femeie pierde, în medie, aproximativ 12 ore pe lună încercând să își compună zi de zi un outfit. Însă lucrurile ar trebui să devină mai simple de atât. Vrei mai mult? Poți cu puțin!
Cum? Încercând să aplici principiul „mai mult cu puțin“ atunci când vine vorba de alegerile tale vestimentare. Garderobă-capsulă, un concept care te va cuceri și pe tine, implică alegerea unui număr redus de haine și accesorii cu care te poți juca în mai multe combinații de mix & match. 
 
 

Cum te ajută o garderobă-capsulă?

Să obții mai mult cu mai puțin, principiul de bază al unei garderobe-capsulă, înseamnă să știi foarte clar ce îți dorești atunci când vine vorba de propriul stil, pentru ca, în cele din urmă, să simplici procesul de alcătuire a unei ținute. Bineînțeles, această abordare practică nu înseamnă că nu vei mai avea un outfit stylish zi de zi, ba chiar dimpotrivă: vei crea un look impecabil gestionând mai bine resursele pe care le ai deja. Și-n plus, câștigi timp!
 
 

Trucuri pentru garderoba-capsulă perfectă

Iar asta nu e tot: Irina Markovits a acceptat provocarea lansată de Pur și îți arată, în clipul de mai jos, cum îți poți pune la punct garderoba-capsulă, dar și care sunt cele mai tari trucuri de stil de care să ții cont zi de zi. Intră pe www.noulpur.ro și află mai multe tips & tricks în materie de fashion, dar și alte sfaturi de la cei mai buni specialiști din diferite domenii, despre cum poți face mai mult cu mai puține resurse.

Așadar, accepți și tu provocarea inspirată de Pur Power Double Decruster de a face mai mult cu puțin? Cu o formulă inovatoare, acesta curăță mii de vase folosind o cantitate foarte mică de produs. E chiar foarte simplu!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod