10 supermodele care au dominat anii '90

Există un motiv întemeiat pentru care sunt numite supermodele: prezente pe catwalk și pe coperțile revistelor de top din întreaga lume, modelele din anii '90 erau vedete în toată regula, apărând în videoclipuri celebre, având propriile lor show-uri TV și fiind o sursă inepuizabilă de știri pentru tabloide datorită aventurilor lor amoroase. Dacă în prezent au fost înlocuite de staruri precum Gigi Hadid, Kendall Jenner sau Cara Delevingne, cele mai importante modele din anii '90 continuă să ne fascineze.

După aproape 20 de ani, lumea este în continuare captivată de ele, fie că este vorba de viețile lor personale, stilul vestimentar sau chiar fiice care le calcă pe urme, așa cum se întâmplă în cazul lui Cindy Crawford.
Descoperă zece dintre supermodelele care au dominat anii '90: 
1 din 11

Kate Moss

Deși în prezent Kate Moss nu mai are nevoie de nicio prezentare, la începutul anilor '90 era o fată de 16 ani din Croydon, Marea Britanie, pe care mulți o considerau prea scundă pentru a fi model. Dar Kate le-a demonstrat că se înșală amarnic. După campanie Calvin Klein din 1992, Kate a devenit cel mai faimos model din lume, apărând pe aproape toate coperțile revistelor de modă și inspirând generațiile următoare de modele. Numai pe coperta revistei Vogue UK Kate a apărut de 39 de ori de-a lungul carierei.
MAI MULT DESPRE: moda, supermodele, anii 90
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod