Fată cu ochelari

11 detalii care te îmbătrânesc. Află ce trebuie să eviţi!

Gâtul acoperit sau ochelarii sunt doar două dintre lucrurile care te îmbătrânesc!
Ştiai că stilul şi hainele pe care le porţi îţi afectează percepţia de sine, starea de spirit şi chiar sănătatea? Când alegi ţinuta pentru o anumită zi, adopţi subconştient anumite caracteristici asociate cu ea. Deci, dacă alegi haine şi accesorii care sunt bătrâneşti, vei începe să te simţi mai în vârstă.

Cum să eviţi să cazi în această capcană:

1. Nu îţi acoperi gâtul

Dacă vrei să pari mai tânără, ai grijă să nu îţi ascunzi gâtul. Alege un decolteu potrivit în loc de o helancă.

2. Nu purta fuste lungi

Fustele lungi nu te fac să arăţi tânără, fresh sau sexy. Fustele mini nu sunt întotdeauna o opţiune, fie te vor face să fii prea dezgolită, fie chiar vulgară.
Evită să le porţi şi alege o fustă midi.

3. Renunţă la cardigan

Chiar dacă adori cardiganul pentru că este foarte confortabil, stai cât mai departe de el! Mai ales dacă e de o culoare închisă sau plictisitoare. Alege în schimb o jachetă sau un blazer.

4. Renunţă la eşarfe, dacă nu e frig

Purtarea unei eşarfe te va face să arăţi mai în vârstă, aşa că încearcă să eviţi să le porţi dacă nu e frig afară. Lasă-ţi gâtul descoperit!

5. Evită să optezi pentru prea mult negru

Negrul este foarte elegant, dar încearcă să eviţi ţinutele all-black. Acestea au riscul de a evidenţia culoarea pielii şi toate ridurile tale.
Hainele mai luminoase îţi vor da şi ţie luminozitate.

6. Alege machiajul natural

Machiajul excesiv şi rujul foarte luminos sau închis atrag atenţia asupra ridurilor din jurul gurii sau pot face ca ochii să pară îndesaţi. Nuanţele neutre şi luciul de buze te vor face să arăţi tânără.

7. Spune nu hainelor supradimensionate

Hainele oversize te vor face să arăţi mai îndesată şi mai mare, deci poartă-le doar la sala de sport. Alege hainele care se potrivesc dimensiunilor tale şi evidenţiază-ţi atuurile fizice.

8. Evită să porţi ochelari, dacă e posibil

Unii oameni poartă ochelari doar pentru a fi la modă, dar ei doar adaugă câţiva ani în plus la vârsta ta reală. Persoanele care poartă ochelari de vedere pot opta pentru lentilele de contact.


9. Stai departe de motivele florale

Rochiile şi bluzele cu printuri florale te vor face să arăţi de modă veche. Alege culori pastelete şi lasă-le pe celelalte pentru petrecerile retro.

10. Nu te tunde scurt

Părul scurt te-ar putea ajuta să pari elegantă, însă va aduga câţva ani la vârsta reală. Optează pentru o tunsoare bob sau pentru părul lung, dacă firul este gros şi sănătos.

11. Nu opta pentru bronzul artificial

Un bronz artificial nu va arăta nicioată real şi va evidenţia zonele de pe faţa ta care ai prefera să rămână ascunse. Foloseşte o cremă SPF şi vei obţine un bronz natural şi uniform.







 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod