20 de outfituri șic pentru toamnă. Inspiră-te ca să faci cele mai bune combinații!

După topurile scurte, pantalonii culottes, rochiile vaporoase în dungi sau cu motive florale, vine rândul catifelei, al cizmelor peste genunchi și mult roșu care vor cuceri pe toată lumea în această toamnă.
Ai început deja să cauți prin garderoba ta unele piese de toamnă care se potrivesc pentru o dimineață sau o seară mai răcoroasă? Pentru că nu este deloc ușor să ții pasul cu toate tendințele care apar în industria modei, îți propunem câteva outfituri șic pe care te poți baza în această toamnă.

Nu este necesar să schimbi total garderoba ta, deoarece după cum ai observat sunt foarte multe tendințe care revin mereu în față și se poartă în alte combinații. Uneori este suficient să cumperi 1-2 piese care fac senzație și se potrivesc perfect cu hainele tale, astfel încât să revigorezi întreaga ta garderobă pentru următorul sezon.

Ca să nu te pierzi în foarte multe detalii, trebuie să reții că cizmele peste genunchi din piele întoarsă, articolele din catifea, pantalonii cu talie înaltă, pantofii sport, imprimeurile florale în culori închise și piesele în roșu aprins sau burgund sunt câteva dintre elementele pe care le poți mixa în garderoba ta pentru a fi în tendințe.

Descoperă câteva outfituri șic pe care le poți purta în această toamnă!


Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod