20 de stiluri în care să porți rochia tip cămașă

Dacă ar fi să desemnăm o piesă vestimentară reprezentativă pentru această vară, atunci rochia cămașă ar fi în mod clar prima alegere. Află cum să o porți
Rochia cămașă a evoluat treptat de la stilul cămășilor boyfriend purtate de staruri la o piesă vestimentară în sine, care a cucerit cu desăvârșire lumea modei.

Nu numai că arată foarte bine indiferent de forma corpului, dar rochia cămașă are și alte avantaje care nu pot fi neglijate: este foarte comodă, având o croială lejeră, iar pentru că este realizată de obicei din bumbac, este răcoroasă, fiind perfectă pentru zilele fierbinți de vară. De asemenea, este cât se poate de versatilă. Poate fi purtată cu sandale cu talpă joasă, cu espadrile, cu teniși, dar și cu pantofi cu toc, ghete sau sandale cu platformă, în funcție de lookul pe care dorești să-l obții.
Iată câteva stiluri interesante în care să porți rochia cămașă:

Pe un umăr

Poți asocia două trenduri emblematice ale acestei veri cu o singură piesă vestimentară. Este vorba despre trendul umerilor dezgoliți. Lasă nasturii de sus ai rochiei tale deschiși și trage rochia cămașă pe un umăr. Vei obține un look interesant și original.

Cu spatele în față

Poate că ți se pare bizar, dar poți purta o rochie cămașă cu spatele în față. Și în acest caz poți lăsa gulerul să cadă pe un umăr, lăsând nasturii din partea de sus descheiați.
Include un cordon sau o curea pentru a-ți defini talia.

Rochia cămașă din denim

Evităm denimul pe timpul verii pentru că este un material gros care nu lasă aerul să circule și accentuează senzația de căldură. Dar o rochie cămașă din denim subțire ar putea fi mai răcoroasă decât crezi. Este simplu de asortat cu o pereche de sandale cu talpă joasă sau cu sandale tip espadrile.

Rochia cămașă maxi

O rochie tip cămașă nu trebuie să fie neapărat scurtă sau midi. Arată la fel de bine și în varianta foarte lungă, până în pământ.
Îți poți defini talia printr-un cordon sau o curea, dacă vrei un look feminin, dar o poți lăsa largă și lejeră, dacă scopul tău este să obții o ținută relaxată.

Rochia cămașă și pantaloni

În zilele mai răcoroase poți transforma rochia ta cămașă într-o tunică foarte interesantă, pe care să o porți peste o ținută cu pantaloni. Este un trend declanșat de starurile de la Hollywood, care apelează de multe ori la acest truc. Fostul model Chrissy Teigen și surorile Kardashian poartă des această combinație vestimentară.

Rochia cămașă peste costum de baie

Poți purta rochia cămașă și la plajă, deasupra costumului de baie. Pentru că este atât de lejeră și confortabilă, acest tip de rochie devine o piesă de bază în bagajul tău de vacanță.
Alege una albă, care respinge razele UV, și optează pentru un material subțire și răcoros, așa cum este pânza de in topit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod