30 de rochii maxi pentru vacanță. Cele mai frumoase modele pe care să le porți

Zilele de vară ne îndeamnă să fugim cât mai des din oraș, să ne relaxăm la malul mării, la munte sau să vizităm orașe și destinații noi.
Chiar dacă ai fost deja în concediu sau te pregătești să pleci în curând, rochiile lejere și vaporoase sunt întotdeauna o investiție excelentă pentru vară. Și cum suntem în plin sezonul reducerilor, ai la dispoziție o mulțime de modele la prețuri accesibile.

Rochiile maxi, din materiale subțiri și lejere nu ar trebui să-ți lipsească din bagajul pentru vacanță. Sunt foarte ușor de purtat și devin o soluție salvatoare atunci când ești în criză de timp. Nu vei irosi timp gândindu-te cum să te îmbraci și cu ce să asortezi ținuta.
Poți purta rochiile maxi cu sandale cu talpa joasă, mai ales atunci când ai mult de mers și vrei să te plimbi ore în șir. Modelele simple se asortează perfect și cu espadrile sau pantofi sport.

Imprimeurile florale sunt o tendință majoră a acestui an și pot fi incluse cu succes în ținutele cu rochii maxi. O rochie cu modele florale masive, în culori deschise, se va potrivi excelent cu o zi petrecută la malul mării sau o plimbare în aer liber.

Și pentru plajă porți purta o rochie maxi.
Alege materiale subțiri sau chiar transparente, purtate deasupra costumului de baie. 

Dacă vrei un look în stilul boho-chic, asortează rochia ta maxi cu bijuterii statement, cu brățări și cercei masivi, dar și cu o coafură relaxată, așa cum sunt împletiturile lejere sau cocurile cu un aspect răvășit, neglijent.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corinaaap pe 21 Aug 2017, 11:04
    Rochii dama

    Sunt dragute si acestea, dar nu se compara cu cele de pe https://www.bogas.ro/, care sunt mult mai ieftine si mai de calitate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod