4 reguli de urmat când porți sneackerși cu blugi

Nu este niciun secret că sneackerșii merg de minune cu denimul și poți să obții astfel un look cool și relaxat. Dar ce reguli de bază trebuie să respecți ca să combini perfect sneackerșii cu blugii?
Cui nu-i plac adidașii albi care sunt confortabili și vin de minune cu blugii skinny, boyfriend, mom jeans sau vintage jeans? Chiar dacă sunt ușor de purtat și pot să fie combinați astfel încât să obții un look stylish, iată care sunt principalele patru reguli pe care trebuie să le cunoști ca să nu faci greșeli:


Optează pentru blugii cropped

 
Chiar dacă merg la o mulțime de blugi, stiliștii susțin că blugii cropped sunt cei mai potriviți pentru a obține un look stylish. Astfel că o pereche de blugi cropped, boyfriend, skinny sau evazați vor fi câștigători de fiecare dată.
În plus, un palton supradimensionat sau o geacă de piele pe care le poți purta în sezonul rece vor completa foarte bine ținuta. 


Alege sneackerși la modă

Chiar dacă preferi adidașii foarte comozi, este important să nu optezi pentru cei prea sport care merg doar pentru antrenamentele sportive. Dacă vrei să ai un look stylish, alege o pereche de sneackerși la modă.


Alege culorile neutre

Un pulover bej, o pereche de blugi cropped rupți albi și o pereche de sneackerși albi se mbună perfect pentru o ținută relaxată și stilată. 


Ascunde șosetele

 
Potrivit stiliștilor este de preferat să omiți șosetee sau să optezi pentru unele care nu se văd deloc atunci când porți sneackerșii cu blugi. Iar în cazul în care se văd, șosetele trebuie să fie în aceeași culoare cu sneackerșii ca să iasă cât mai puțin în evidență. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod