5 modele de pantofi care se poartă în primăvara 2018

Visezi deja să renunți la bocancii și cizmele de iarnă? Pregătește-te pentru primăvară cu aceste modele de pantofi care vor fi în trend!
 
Pantofii sport slip-on, loaferii și pantofii mules din piele, precum și balerinii deosebiți sunt câteva dintre opțiunile pe care le ai pentru această primăvară.
 
De asemenea, pantofii cu un toc confortabil sunt din nou în tendințe și îi poți aborda cu încredere pentru a obține ținute elegante, dar și comode în același timp. Combină-i cu un trenci, o geacă biker din piele întoarsă, un palton oversize, blugi mom jeans/ripped jeans sau distressed jeans ca să obții outfituri interesante și stilate.
 

Iată care sunt modelele de pantofi care se poartă în primăvara 2018:

1. Loaferii

O pereche de loaferi din piele te pot scoate oricând din impas atunci când vrei să abordezi o ținută trendy, dar relaxată. Alege un model cu vârful alungit pe care îl poți combina cu o pereche de jeanși, pantaloni țigaretă, un trenci sau un pulover/cămașă oversize.

 

 

2. Pantofii eleganți cu toc comod 

O pereche de pantofi eleganți cu toc pătrat te ajută să obții un outfit elegant și relaxat. Completează ținuta cu un pulover supradimensionat gros și o pereche de jeanși rupți pentru a obține un outfit casual și trendy.

 

3. Pantofii mules

O pereche de pantofi mules din piele pot salva orice ținută și rămnân în continuare în trend. Alege un model cu vârful ascuțit pentru a-i combina cu blugii rupți sau skinny, un tricou în dungi și un palton camel lung.

Vei obține un look stylish, dar și confortabil în același timp.

 

4. Balerinii deosebiți 

Poți să optezi pentru un model de balerini cu vârful ascuțit în culori pastelate pe care îi poți folosi pentru orice ținută. În zilele în care nu ai chef de tocuri, o pereche de balerini deosebiți te pot scoate din impas și conferă eleganță ținutelor tale. 

 

5. Sneackers 

O pereche de sneackerși albi sau un model slip-on pot să te ajute să obții o ținută trendy și foarte relaxată. Poartă acești pantofi sport cu mom jeans, blugi rupți sau pantaloni țigaretă pentru a obține un look actual și trendy.

 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod