5 modele de printuri care se poartă în vara 2018

Imprimeurile reușesc întotdeauna să aducă un plus de originalitate și culoare oricărei ținute. Descoperă ce printuri se poartă în vara 2018
Numeroase femeie evită să poarte haine cu imprimeuri pentru că se tem ca nu cumva să le asorteze sau accesorizeze greșit. Dar printurile, fie că sunt colorate, florale, cu dungi sau buline, oferă personalitate unei ținute și te ajută să creezi look-uri impecabile. Nu este complicat să le porți, mai ales dacă optezi pentru un singur print în ținuta ta. Iată câteva dintre imprimeurile care sunt în tendințe în vara 2018:

Imprimeuri florale tropicale

Chiar dacă nu îți petreci vacanța pe o insulă exotică, nu înseamnă că nu te poți îmbrăca de parcă ai fi deja acolo. Vara aceasta se poartă imprimeurile florale cu influență tropicală, care sunt perfecte pentru a obține fără prea mari bătăi de cap un look de vacanță sau unul perfect pentru timpul liber.
Alege desenle masive, în culori puternice, atât pe fond închis, cât și deschis. Rochiile lungi, cu umerii goi, cămășile sau fustele lungi arată excelent cu astfel de imprimeuri colorate. Le poți include în ținutele tale de zi, dar un model statement cu printuri tropicale poate fi o alegere excelentă și pentru o ținută de seară.



Bulinele

Printurile cu buline polka au avut parte de o revenire spectaculoasă anul acesta. Sunt feminine și adaugă un aer tineresc unei ținute. Asociază-le cu alte elemente ce inspiră feminitate, așa cum sunt volanele, dar ai grijă să accesorizezi cât mai puțin, pentru ca ținuta să nu pară prea încărcată. Nu dai greș dacă alegi stilul clasic de buline negre pe fond alb.
Poți purta o astfel de cămașă chiar și la birou. Rochiile și fustele cu buline sunt mai potrivite pentru timpul liber.



Dungile verticale

Dungile nu vor ieși niciodată din tendințe, cu atât mai puțin pe timp de vară. Se potrivesc cu stilul marinăresc și oferă un aer de vacanță ținutei tale, mai ales atunci când le porți sub forma salopetelor cu pantaloni scurți și a rochiilor din materiale răcoroase. Dungile verticale sunt excelente și pentru ținutele tale de birou. O cămașă office cu dungi verticale este un stil clasic, ce inspiră profesionalism. De asemenea, anul acesta se poartă și pantalonii cu dungi verticale, care au un avantaj major în special pentru mignone.
Acest print alungește vizual silueta și te ajută să pari mai înaltă.




Carourile

Deși poate că îți amintesc de picnic, aceste imprimeuri sunt ideale pentru ținutele office și nu numai. O rochie de vară în carouri îți oferă acel look relaxat, de parcă te-ai pregăti să petreci ceva timp în aer liber. Fie că optezi pentru topuri, rochii sau fuste în carouri, alege-le pe cele în nuanțe deschise și puternice pentru ținutele de zi, iar pentru ținutele de birou poartă carouri în culori mai închise sau în varianta clasică de alb și negru.



Minprinturile florale

Dacă anii trecuți se purtau foarte mult printurile florale masive, în această vară imprimeurile florale delicate sunt în trend. Spre deosebire de imprimeurile tropicale, acestea sunt mult mai mici, delicate și în culori pastelate.
Inspiră feminitate și sunt excelente pentru ținutele tale casual de vară, dar și pentru cele de vacanță. Echilibreză desenele florale mici cu accesorii îndrăznețe, într-o singură culoare, așa cum sunt curelele sau poșetele cu bretele lungi, pe care să le porți transversal.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod