5 modele de topuri și bluze care se poartă în 2020

Cămașa de tip Oxford și tricoul polo sunt două dintre tendințele anului viitor în materie de topuri și bluze. Află ce piese noi să adaugi în garderoba ta în 2020 
 
Prezentările colecțiilor pentru primăvară-vară 2020 aduc în prim-plan piese de bază, simple, pe care oricine ar trebui să le aibă în garderobă. Iar acest lucru este cu atât mai valabil în cazul topurilor și bluzelor care se poartă anul viitor. Există numeroase topuri simple pe care le poți purta, în afară de tricourile obișnuite. 
 
Maioul strâns pe corp pare să revină puternic în trend, odată cu noua obsesie a designerilor și fashionistelor pentru moda anilor '90.
A fost inclus în colecțiile The Row și Bottega Veneta pentru sezonul următor. În 2020 vom vedea și decolteuri mai adânci, cu body-uri și chiar cardigane care pun în valoare decolteul și umerii. Prin urmare, ne putem aștepta ca în anul următor topurile noastre de bază să fie ceva mai îndrăznețe și să lase la vedere mai multă piele ca de obicei. Iată ce topuri se poartă anul viitor: 
 
1 din 6

Topurile body

Fie că este un body simplu cu decolteu rotund, unul împletit sau în stilul anilor '80 cu decolteu statement, body-urile vor fi piesele de bază pe care să le porți cu jeanși în 2020. Arată excelent și îți pun perfect talia în evidență.
MAI MULT DESPRE: moda, bluze, topuri, camasi, tendinte 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod