5 moduri elegante în care să porți blugii albi în această vară

Blugii albi sunt în fiecare an în tendințe, în special primăvara și vara. Sunt ideali pentru ținutele relaxate de zi, dar îi poți include și în outfit-uri sofisticate.
După numeroase sezoane în care au fost în trend, jeanșii albi au devenit o piesă must-have în colecțiile noastre de haine. Dar rămân întotdeauna aceleași întrebări: cum pot fi purtați ca să creezi ținute moderne și sofisticate? Blugii albi ne dezavantajează, indiferent de forma corpului? Este dificil să porți pantaloni de un alb impecabil? Îi asociezi cu tocuri sau pantofi sport? Cu ce culori se potrivesc cel mai bine? După cum vezi, există numeroase dileme. Dar există și răspunsuri.

Iată câteva moduri interesante în care să porți blugii albi în acest sezon:


Ținută cu blugi albi pentru o seară în oraș



Știm deja că jeanșii și un top interesant sunt o formulă câștigătoare pentru o noapte în oraș. Iar blugii albi nu sunt o excepție de la regulă.
Purtați cu un top scurt, dar echilibrat cu guler de tip halter, cu papuci mules și bijuterii aurii, vei crea un look potrivit pentru o petrecere sau o întâlnire relaxată cu prietenii.

Ținută office cu blugi albi



Dacă nu există reguli stricte în ceea ce privește ținuta la locul tău de muncă, atunci jeanșii albi pot fi o variantă foarte bună. Dar pentru a obține acel look sofisticat și adecvat unui mediu profesional, alege o pereche de blugi albi cu croială dreaptă, pe care să-i asociezi cu un sacou chic și accesorii clasice. 

Ținută cu blugi albi pentru întâlniri cu prietenii



Cu ce se potrivește albul cel mai bine? Tot cu alb, bineînțeles! Pentru un brunch cu cele mai bune prietene sau o întâlnire pe seară la un cocktail, o ținută all-white, compusă din jeanși albi și bluză, este o variantă perfectă. Dar pentru a da un plus de originalitate look-ului tău, alege tonuri diferite de alb.
Asortează cu accesorii neutre pentru a-ți completa ținuta.

Ținută cu blugi albi pentru weekend



În timpul liber, ținutele tale pot fi exact așa cum îți dorești, fără să fii nevoită să respecți reguli vestimentare sau recomandări. Iar pentru o plimbare de weekend sau o sesiune de shopping, poți purta blugii albi largi, care sunt comozi și ușor de dat jos și îmbrăcat atunci când probezi noi haine. Acest lucru este valabil și în cazul încălțărilor: alege o pereche de papuci mules foarte confortabili, care îți permit să probezi rapid orice îți dorești.

Ținută cu blugi albi pentru o întâlnire romantică



Nu trebuie să presupui că blugii albi se potrivesc doar pentru ținutele de zi. Le poți oferi un aer sexy și elegant pentru o ținută de seară dacă îi asociezi cu sandale cu barete subțiri și o bluză cu umerii goi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod