5 tipuri de haine care ies cel mai bine în poze

Ți s-a întâmplat vreodată să petreci ceva timp în fața oglinzii pentru a alege vestimentația perfectă pentru o petrecere, iar a doua zi vezi o poză în care apari și tu și regreți alegerile vestimentare pe care le-ai făcut? Iată ce tipuri de haine ies cel mai bine în poze, pentru a evita pozele nereușite data viitoare când ieși în oraș!

Trucuri care te ajută să alegi cele mai potrivite tipuri de haine care ies cel mai bine în poze


1. Modelele simple


Nu este niciun secret faptul că modelele excentrice pot fi nepotrivite chiar și pentru persoanele cu o siluetă de invidiat. Dar ce părere ai despre acestea când vine de poze? Efectul lor devine și mai exagerat. Încearcă să alegi modelele simple, pentru a te asigura că aparatul foto te surprinde în cea mai bună ipostază.

2. Modelele tradiționale


Acea bluză cu un model tropical poate arăta elegant pe umeraș în șifonier, însă atunci când cineva îți face o poză cu ea pe tine, s-ar putea să îți schimbi puțin părerea. Încearcă să eviți imprimeurile prea aglomerate sau îndrăznețe, deoarece acestea vor distrage atenția de la față și te vor face să pari mai plinuță decât ești de fapt.
Modelele cum ar fi dungile (cele verticale, evident) te pot ajuta să îți alungești silueta.

3. Hainele fixe pe corp


În general, doar modelele de la prezentările de modă pot face articolele vestimentare supradimensionate să pară o declarație de modă frumoasă. Aceeași idee se aplică și pentru ce tipuri de haine ies cel mai bine în poze - chiar dacă în realitate acel top larg din denim arată îndrăzneț, în poze s-ar putea să-ți schimbi părerea despre el. Și același lucru este valabil și în ceea ce privește hainele prea mulate sau scurte - acestea nu mai lasă loc imaginației după ce se stinge blițul camerei foto.


4. Culorile închise


Cu toate că există șanse foarte mari să arăți superb atunci când porți culori strălucitoare în viața reală, culorile închise te fac să arăți mai bine în poze. Te întrebi de ce? Materialele întunecate îți ajută corpul să arate mai puțin distorsionat din cauza blițului.

5. Anumite decolteuri


Alegerea decolteului potrivit pentru tipul tău de corp este la fel de importantă precum alegerea pieselor vestimentare, mai ales atunci când vine vorba de hainele care ies cel mai bine în poze. Decolteurile în formă de V sau rotunde arată bine cam în cazul oricărei persoane, așa că nu poți da greș cu acestea.
Iar dacă vrei să-ți minimizezi bustul, alege un decolteu pătrat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod