6 tipuri de pantaloni ideali pentru ţinutele de vară

6 tipuri de pantaloni ideali pentru ţinutele de vară

Pe timpul verii purtăm mai rar pantalonii lungi pentru că ne ţin cald, dar există modele foarte lejere, ideale chiar şi în zilele caniculare. Află ce să porţi

Pantalonii culottes

Pentru că sunt largi şi au o lungime până la jumătatea gambei, pantalonii culottes ar trebui să facă neapărat parte din garderoba ta în această vară. Lasă pielea să respire pentru că permit circulaţia aerului, fiind mai degrabă asemănători unei fuste decât unei perechi de pantaloni. De asemenea, sunt ceva mai scurţi decât o pereche obişnuită de pantaloni. Îi poţi asocia cu topuri scurte, cu tricouri lejere sau chiar cu cămăşi elegante.



Pantalonii palazzo

Un model asemănător pantalonilor culottes sunt pantalonii palazzo. Denumirea lor provine de la asemănarea cu coloanele palatelor romane.
Spre deosebire de cei culottes, pantalonii palazzo sunt lungi până în pământ. Nu doar că sunt foarte răcoroşi şi lejeri, fiind adesea realizaţi din materiale subţiri şi fluide, dar pantalonii palazzo sunt excelenţi pentru a crea iluzia unor picioare mai lungi. Devin astfel ideali pentru minione.




Pantalonii din in

Inul este un material confortabil, care absoarbe umezeala şi creează senzaţia de răcoare chiar şi în zilele foarte călduroase. Optează pnetru pantaloni albi sau în nuanţe deschise de bej, crem, gri etc.
Te vor ajuta să obţii un look relaxat de vară, fiind în acelaşi timp foarte uşor de asortat. Îi poţi purta cu tricouri simple şi cu maiouri. De asemenea, se potrivesc de minune cu sandalele cu talpa joasă şi cu espadrilele.



Blugii albi

Jeanşii din material gros nu sunt tocmai o alegere bună pe timpul verii. Dar dacă nu te poţi despărţi de perechile de jeanşi nici atunci când este foarte cald, atunci blugii albi sunt opţiunea ideală. De fapt, sunt de nelipsit din garderoba ta de vară. Asociază-i cu tricourile cu dungi marinăreşti sau cu topurile cu umerii goi pentru a obţine ţinute fermecătoare pentru zilele de vară.


 

Pantalonii cu imprimeuri florale

Vara este cel mai potrivit anotimp în care să devii creativă în ceea ce priveşte modelul pantalonilor pe care îi porţi. Este sezonul în care imprimeurile florale pot fi purtate cu succes în orice combinație.
Largi şi realizaţi de obicei din materiale subţiri, pantalonii de vară cu imprimeuri interesante pot înlocui jeanşi în ţinutele casual.



Pantalonii cu dungi verticale şi talie înaltă

Aşa cum tricourile cu dungi marinăreşti au devenit o piesă vestimentară de bază în ţinutele de vară, la fel şi pantalonii cu talie înaltă şi dungi verticale încep să devină tot mai populari. Dungile verticale şi talia înaltă sunt cele două elemente care îi transformă în alegerea perfectă pentru minione pentru că reuşesc să alungească vizual picioarele.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod