7 ținute de iarnă care te fac să pari mai slabă

Hainele groase sunt masive și adaugă un plus de volum, dar asta nu înseamnă că trebuie să arăți ca și cum ai purta o pilotă pe tine toată iarnă. Află ce ținute să porți ca să pari mai suplă
Există opțiuni care te ajută să pari mai suplă chiar și atunci când porți haine groase. Secretul este să știi ce să alegi și ce combinații să faci pentru ca ținutele tale din zilele friguroase să te facă să pari mai suplă. Iată ce să încerci:

Pulover pe gât, jeanși tăiați și pantofi cu vârfuri ascuțite

Ca să porți un pulover gros fără să pară că ești complet ascunsă sub excesul de material textil ar trebui să bagi partea din față a puloverului într-o pereche de pantaloni cu talia înaltă. Este o modalitate excelentă de a-ți pune talia în evidență chiar și atunci când porți haine groase.
Asociază cu o pereche de cizme, botine sau ciocate cu vârful ascuțit, care vor crea efectul vizual de alungire și subțiere. 




Blugi evazați, palton lung și eșarfă

Pantalonii evazați sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a face picioarele să pară mult mai lungi. Iar un truc care amplifică acest efect este adăugarea unei eșarfe în jurul gâtului, care atrage atenția în partea de sus a corpului și face ca silueta să pară mai alungită și mai subțire. Nu uita să porți o pereche de încălțări cu toc înalt sau platformă, care vor fi ascunși sub zona evazată a pantalonilor.




Ținută all black

O jachetă neagră, asociată cu pantaloni negri și cizme negre te va ajuta să obții un efect de continuitate, ceea ce alungește silueta. De asemenea, negrul este perfect pentru a obține efectul de subțiere.
În mod sigur vei arăta impecabil într-o ținută all black, mai ales dacă alegi să porți ghete sau cizme cu toc înalt. 




Blugi tăiați, cardigan lung și cizme până la gleznă

Asociază o pereche de boyfriend jeans cu un cardigan lung, care ajunge până la nivelul genunchilor. Un astfel de cardigan va oferi un efect de alungire și subțiere, spre deosebire de unul scurt și gros, până în talie, care ar putea aduce un plus de volum nedorit. Poartă cu un tricou băgat în pantaloni în partea din față, care îți va pune talia în evidență.




Pulover pe gât, fustă midi și pantofi cu toc

Pentru un look sofisticat de zi, potrivit pentru vremea nu foarte rece, alege un pulover strâns pe corp, cu guler înalt, pe care să îl asortezi cu o fustă midi și pantofi cu toc. Fusta midi este potrivită oricui, indiferent de siluetă, în ciuda miturilor care spun că nu ar trebui purtată de mignone.
Bagă puloverul în fustă, pentru a-ți evidenția tali. În zilele reci, poți să porți cu un dres gros, mat și botine cu toc. 




Bluză cu guler pe gât, pantaloni cu talie înaltă și curea

Pantalonii cu talie înaltă sunt perfecți pentru a pune în valoare cea mai subțire zonă a corpului tău. Iar dacă adaugi și o curea în talie, vei reuși să amplifici efectul de alungire și subțiere.




Haină cu curea și colanți din piele

Curelele sunt un must-have pentru garderoba de iarnă, dacă vrei să îți pui silueta în valoare. Acestea definesc talia și creează un look feminin și sofisticat. POartă o haină cu curea în talie în asociere cu pereche de colanți din piele sau jeanși skinny. 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod