7 ținute de vară care te fac să pari mai suplă

Hainele pe care le porți te pot ajuta să-ți pui în evidență calitățile fizice, dacă știi cum să folosești iluzia optică în favoarea ta.
Descoperă câteva ținute foarte simplu de copiat care te ajută să pari mai suplă și mai înaltă:

Rochie petrecută și sandale mules

Avantajul acestei piese vestimentare este dat de faptul că accentuează zona taliei și creează efectul unei siluete clepsidră. Rochiile petrecute sunt în tendințe în vara 2018, iar ca să bifezi și mai multe trenduri, poți să alegi una cu imprimeu de tip carouri sau buline, printuri care se poartă sezonul acesta. De asemenea, poți asorta cu o pereche de papuci de tipul mules, care vor aduce un aer modern și interesant ținutei. 




Top scurt și fustă midi cu croială A

Cine a spus că topurile scurte se potrivesc numai femeilor cu talie de viespe? Purtat cu o fustă cu talie înaltă și croială în forma literei A, un top scurt îți va face silueta să pară mai subțire, din moment ce expune foarte puțină piele, în zona taliei, cea mai îngustă parte a corpului. Nu uita ca fusta să fie de lungime medie, iar tivul să ajungă între genunchi și glezne.



Rochie cu un umăr gol și sandale

Dacă nu vrei să-ți evidențiezi talia, atunci poți opta pentru o rochie scurtă, cu croială largă. Alege un model cu un umăr gol, care va pune în valoare zona gâtului și a decolteului.
Este de preferat să optezi pentru o rochie scurtă, ideală pentru a crea efectul vizual de picioare lungi. Asortează cu o pereche de sandale cu toc pentru a amplifica acest efect de alungire.




Salopetă trei sferturi, curea subțire și pantofi sport cu platformă

De fiecare dată când vrei să pari mai suplă, o curea subțire este accesoriul perfect care te va ajuta să evidențiezi și să definești talia, astfel încât să creezi un efect de siluetă clepsidră. Un alt truc este acela de a purta pantaloni trei sferturi largi, care pot fi lăsa impresia unor picioare mai lungi și a unei siluete subțiri. Accentuează acest efect purtând o pereche de pantofi sport cu platformă.



Top cu umerii goi și fustă cu dungi verticale

Topul cu umerii goi atrage atenția asupra decolteului, în timp ce liniile verticale ale fustei îți vor face picioarele să pară mai lungi. De asemenea, fusta cu talie înaltă va crea același efect de alungire.
Nu uita să bagi topul în fustă pentru a amplifica acest efect, dar și să porți o pereche de pantofi sau sandale de culoare nude, care creează o continuitate.



Jeanși scurtați, maiou și kimono

Croiala dreapta a blugilor este ideală pentru a lăsa impresia unei siluete zvelte, iar faptul că tivul se termină cu câțiva centimetri deasupra gleznelor adaugă un efect vizual de alungire. Un kimono subțire este perfect pentru a ascunde zone ale corpului care nu dorești să iasă în evidență. Asociază cu un maiou cu croială lejeră, pe care să-l bagi în pantaloni.



Look monocromatic

Indiferent ce culoare algi, o ținută monocromatică este o variantă foarte simplă de a oferi continuitate look-ului, astfel încât să pari mai suplă. Nuanțele deschise sunt ideale pentru vară și nu ar trebui să le eviți.
Folosește accesoriile colorate pentru a oferi personalitate ținutei tale.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod