7 trucuri pentru ținute de primăvară pe care fashionistele le folosesc des

Știai că poți folosi trenciul pe post de rochie în zilele răcoroase de primăvară? Descoperă și alte trucuri simple de styling care te vor ajuta să ai ținute precum ale fashionistelor de top.

Trenci de tip rochie



Acest trend a fost lansat încă de anul trecut de Meghan Markle, care a purtat un trenci fără mâneci pe post de rochie la unul dintre evenimentele oficiale la care a participat. Fashionistele au reținut acest truc și l-au preluat, cu o mică modificare. Poți purta un astfel de treci cu o helancă cu guler înalt, de culoare camel. Rezultatul este o ținută cât se poate șic, perfectă pentru primăvară.

Denim reinterpretat



Dacă te-ai săturat de clasica variantă de piese din denim, atunci poți încerca modelele și stilurile reinventate care se poartă sezonul acesta.
Îți vor face ținutele să pară mult mai interesante, indiferent ce model sau imprimeu alegi. De exemplu, un costum format din pantaloni și jachetă realizate din denim cu dungi verticale este o variantă excelentă pentru un look nonconformist.

Tricouri retro cu imprimeu



Trendul tricourilor imprimate a scăzut în intensitate anul trecut, însă a revenit anul acesta sub forma tricourilor cu motive și sloganuri retro. Asociază un astfel de tricou cu pantaloni în culori inedite și pantofi cu vârfuri ascuțite precum fashionista britanică Tamu.
 

Citește și: Cum să porți sacoul în 2020.
Idei de ținute pe care să le încerci 


Poartă botine albe



Botinele negre până la glezne sunt elemente de bază în colecția ta de încălțăminte. Însă pe măsură ce ne apropiem de primăvară, înlocuiește-le cu un botinele albe cu un aspect cool. Adaugă look-urilor tale un aer proaspăt și un aspect tineresc, indiferent de vârsta pe care o ai.

Alege costume în culori îndrăznețe



Nuanțele închise și posomorâte se potrivesc mai bine pe timp de iarnă. Primăvara aceasta adoptă tonuri puternice, îndrăznețe, care îți oferă mai multă încredere.
Costumele formate din sacou și pantaloni arată excelent în variante de culori deschise și luminoase. Sunt foarte ușor de purtat și asortat. De exemplu, este suficient să asociezi costumul tău cu un tricou alb clasic și o pereche de pantofi sport albi. De asemenea, îl poți purta cu o cămașă feminină și pantofi cu toc înalt.

Încearcă tricotajele cu detalii florale



Dacă în trecut puloverele cu detalii florale erau atuul bunicilor, în prezent fashionistele au reușit să le trensforme în piese cât se poate de trendy și cool. Poți purta un set format din top scurt și cardigan cu detalii florale, o combinație modernă, cu aspect șic care se potrivește foarte bine cu o pereche de jeanși cu talie înaltă.

Folosește accesorii pentru păr



Un alt trend major al acestui an este reprezentat de accesoriile pentru păr.
Acestea reușesc să adauge mai multă personalitate ținutelor tale. Poți încerca bentițele plușate, cu accente din cristale sau perle, dar și clame sau agrafe cu astfel de detalii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod