9 haine și accesorii pentru o garderobă capsulă de vară

Vara nu este prea departe și niciodată nu este prea devreme pentru a-ți planifica ținutele pentru noul sezon.
Prin urmare, dacă nu știi ce haine să porți în această vară și ce trenduri să alegi, cea mai simplă variantă este să-ți construiești o garderobă capsulă formată din câteva piese de bază. Vei bifa astfel cele mai importante tendințe și vei investi în același timp în haine și accesorii pe care le vei putea purta și în verile următoare.

Descoperă o garderobă capsulă pentru această vară formată din nouă piese esențiale:



Rochie midi cu umerii goi


Topurile și rochiile cu umerii goi au fost un trend major anii trecuți, dar se pare că au parte de revenire puternică și în 2019. În locul bluzelor cu umerii goi, alege vara aceasta rochii midi cu umerii goi precum rochiile tip cămașă, cele din in sau din bumbac alb.
Se poartă carourile, dungile subțiri și materialele tip broderie.


Pantaloni scurți în nuanțe pastel


Pantalonii scurți sunt piese de bază în ținutele pentru orice vară, dar anul acesta se remarcă pantalonii scurți din bumbac în nuanțe pastelate. Alege orice nuanță pastelată și poartă-i cu o cămașă albă supradimensionată pentru a obține un look fresh, ideal pentru zilele libere de vară.


Costum de baie din material creponat


Unul dintre cele mai mari trenduri ale anului 2019 în materie de costume de baie este cel al costumelor realizate din material creponat elastic, cu pliseuri mărunte. Alege un astfel de costum dintr-o singură piesă, care poate deveni și un top interesant pentru ținutele tale de vacanță, în asociere cu o fustă midi vaporoasă.



Salopetă din in


Salopetele din in sunt o investiție excelentă pentru ținutele tale de vară. Sunt cât se poate de confortabile, se potrivesc perfect pentru ținutele de vacanță și nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește combinarea și asortarea lor.
Alege-le pe cele în nuanțe deschise, potrivite pentru vară, și asociază-le cu sandale cu talpă joasă, papuci de tip mule sau espadrile.


Topuri legate în față


Fie că le porți pe plajă sau în oraș, topurile legate în față îți oferă un aspect cool și relaxat atunci când sunt asociate cu pantaloni largi cu talie înaltă și cu coliere suprapuse. Te ajută să obții efectul vizual de alungire și îți pun în același timp talia în evidență.



Fusta sarong


Fustele sarong nu sunt altceva decât bucăți de material lung care se leagă în lateral printr-un nod. Se numără printre tendințele acestei veri, fiind incluse în colecțiile celor mai multe branduri de haine. Alege un imprimeu animal print precum leopard sau zebră și vei bifa două trenduri în același timp.



Espadrile


Deși sandalele sunt esențiale pentru vară, nu uita să incluzi în colecția ta de încălțăminte pentru această vară și o pereche de espadrile. Poți opta atât pentru cele cu talpă joasă, cât și pentru cele cu platformă.
Se potrivesc de minune cu cele mai multe ținute de vară, atât pentru oraș, cât și pentru vacanță. Un alt avantaj este acela că espadrilele sunt mereu în tendințe vara, astfel că le vei putea purta ani la rând.



Geantă cu mărgele pe mâner


Nu tocmai o investiție pe termen lung, o geantă cu mâner realizat din mărgele sau bile va fi acel element cool care îți va face orice ținută mult mai trendy și de actualitate. Cel mai probabil este un trend efemer, de aceea ar fi bine să nu investești prea mult într-o astfel de poșetă statement.



Lănțișor simplu pentru gleznă


Brățările pentru gleznă au revenit în trend anul trecut, dar anul acesta modelele masive cu charmuri sunt înlocuite de lanțuri simple și delicate. Poți include și detalii cu perle, acestea fiind de asemenea în tendințe pentru 2019.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod