Ce blugi se poarta in 2020

Ce blugi se poartă în 2020. Cele 5 modele în tendințe

Fie că ești loială jeanșilor skinny, fie că îi preferi pe cei drepți, blugii sunt pentru cele mai multe dintre noi principalele elemente de bază din garderobă.
Pot fi incluși în ținute cu aspect elegant dacă îi asociezi cu un top deosebit sau pot fi purtați în cele mai simple combinații, precum în asociere cu un tricou alb și pantofi sport. Blugii se numără printre cele mai versatile piese vestimentare pe care le ai. Prin urmare, să găsești jeanșii perfecți ar trebui să fie în topul listei tale de priorități când mergi la cumpărături.

Bineînțeles, nimeni nu poate decide în locul tău ce modele și stiluri de jeanși să porți, însă nu strică să afli care sunt cele mai importante tendințe ale acestui an. Unul dintre modelele care s-au făcut remarcate în rândul fashionistelor și al marilor case de modă este cel al blugilor evazați.
Inspirați de moda anilor '70, jeanșii evazați au avut parte de o revenire spectaculoasă în tendințe anul acesta, după ce anii trecuți au fost înlocuiți de modele lejere precum faimoșii mom jeans. Un avantaj pe care nu îl putem trece cu vederea este acela că blugii evazați creează un efect vizual de alungire, mai ales dacă îi alegi pe cei cu talie înaltă, pe care să-i porți cu botine cu toc sau cu sandale cu platformă și toc înalt.

Ai la dispoziție și numeroase alte modele clasice precum jeanșii skinny, care sunt perfecți pentru a fi purtați cu botine sau cizme, blugii drepți, inspirați de anii '80, sau blugii largi.
Descoperă ce modele de blugi se poartă în 2020:

Blugii evazați



Blugii evazați sunt excelenți pentru a crea un efect vizual de alungire. Îi poți purta cu bluze băgate în pantaloni și botine cu toc pentru a obține iluzia unor picioare mult mai lungi. Pe timp de vară îi poți asocia cu topuri scurte și sandale cu talpă groasă sau toc pătrat.

 
Citește și: Cum să porți sacoul în 2020. Idei de ținute pe care să le încerci 


Blugii skinny negri



Probabil ai deja o astfel de pereche de blugi în garderoba ta. Blugii skinny negri au revenit puternic în tendințe sezonul acesta, iar fashionistele îi poartă în asociere cu pulovere tricotate masiv, băgați în cizme sau botine până la glezne.
În zilele mai calde îi poți purta cu pantofi cu toc și cămăși sau bluze delicate.

Blugii foarte largi

Poate ai senzația că blugii largi nu te avantajează, dar dacă alegi modele cu talie înaltă, accesorizate cu o curea vei obține un look care îți pune silueta în valoare. Poartă-i cu topuri pe care să le bagi în pantaloni, astfel încât silueta ta să nu pară lipsită de forme.

Blugi boot-cut în stilul anilor '90

Stilul boot-cut nu este pentru oricine, însă este o opțiune excelentă dacă vrei să încerci un look original, diferit. Acești jeanși se lărgesc treptat de la genunchi în jos, fiind ideali pentru asocierea cu botine sau ghete.
Pentru a-ți evidenția talia, poartă-i cu o jachetă scurtă.

Blugii drepți

Inspirați de stilul anilor '80, blugii drepți sunt în tendințe încă de anul trecut și par să se mențină puternic și în 2020. Arată excelent în asociere cu tricouri simple, albe, cardigane și botine cu talpă groasă sau pantofi sport. Fashionistele par să se fi îndrăgostit iremediabil de acest model de jeanși pe care îi includ în ținute cât mai variate.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod