Ce culori de haine se potrivesc blondelor

Unele culori de haine se potrivesc mult mai bine blondelor decât brunetelor. Prin urmare, este firesc să afli care sunt acestea și să le incluzi tot mai des în ținutele tale.
Aceste nuanțe îți pun în valoare chipul și reușesc să-ți complimenteze culoarea părului astfel încât să ai un look impecabil. Iată câteva dintre culorile care ți se potrivesc perfect dacă ești blondă:

Roșu aprins

Nici poate nega faptul că blondele și rochiile roșii sexy sunt o combinație explozivă? Nu este de mirare că cele mai multe dive blonde de la Hollywood și-au făcut apariția cel puțin o dată la evenimentele speciale purtând o ținută roșie. 



Nuanțe metalice

Fie că preferi auriul sau argintiul, nuanțele metalice sunt excelente pentru tine dacă ești blondă. Strălucirea culorilor metalice se potrivește perfect cu părul deschis la culoare.
Aceste nuanțe pun în evidență blondul strălucitor și te ajută să obții un look glamour impecabil. Încearcă un stil precum cel al actriței Elsa Hosk, care arată uimitor într-o salopetă auriue asortată cu bijuterii din auro și o coafură cu bucle lejere.



Albastru cobalt

O culoare puternică, intensă și hipnotizantă, care pune în valoare ochii albaștri și părul blond. Este ideală pentru femeile care au pielea deschisă și un subton rece. Actrița Diane Kruger apelează adesea la această culoare pentru a atrage toate privirile pe covorul roșu. O nuanță puțin mai închisă de albastru cobalt, precum cea purtată de cântăreața Ellie Goulding, se potrivește oricărei blonde, indiferent de tonul pielii.
Actrița Blake Lively iubește această culoare intensă, pe care o asociază de obicei cu accesorii în culori neutre.




Roz nude

Trendul ținutelor de tip lenjerie este în plin avânt, iar culoarea care se potrivește cel mai bine acestui look este rozul nude. Această nunță avantajează foarte mult blondele, în special în variante de material cu o strălucire discretă, satinată, precum rochia purtată de actrița Sienna Miller.
Și actrița Kate Bosworth a ales o rochie dintr-un material similar, în aceeași culoare, asortată cu accesorii aurii, care oferă un strop de culoare, evitând astfel aspectul de ținută ștearsă.



Verde smarald

O culoare ce amintește de spectaculoasa piatră prețioasă cu același nume, verdele smarald este perfect pentru a aduce un plus de luminozitatea chipului tău. O demonstrează modelul Cara Delevingne, care a purtat pe covorul roșu o rochie de tip capă în această culoare.
Și actrița Emma Roberts și-a pus în valoare părul blond purtând o jachetă de tip bomber într-o nuanță intensă de verde smarald.



Alb

Este adevărat că albul nu e de fapt o culoare, dar nu putea lipsi din această listă. Albul le avantajează în mod deosebit pe blonde, mai ales dacă sunt alese piese vestimentare din material texturat sau cu detalii discrete, așa cum este rochia purtată de modelul Karlie Kloss. Și Olivia Palermo demonstrează că blondele pot arăta senzațional chiar și cu o ținută simplă compusă dintr-un tricou alb și o fustă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod