Ce încălțăminte să porți cu blugii drepți? 5 modele care se potrivesc perfect

Deși trendurile în materie de jeanși se schimbă de la un sezon la altul, blugii drepți rămân întotdeauna în tendințe.
Jeanșii drepți se numără printre piesele vestimentare de bază din garderobă și îi poți include atât în ținutele casual de zi cu zi, cât și în cadrul celor pentru o seară în oraș. Depinde de tine cum îi accesorizezi astfel încât să obții ținuta perfectă. 

Dar una dintre dificultăți este alegerea pantofilor care să se potrivească cel mai bine cu acest tip de blugi. De la cizmele de tip soșetă și până la pantofii sport sau sandale cu toc kitten, ai o mulțime de opțiuni.

Iată ce pantofi să porți cu blugii drepți:





Botine tip șosetă

Aceste botine sau cizme din material textil elastic sunt în tendințe și se potrivesc de minune cu patalonii cu o croială dreaptă. Au un aspect feminin și sexy, fiind ideale pentru a completa o ținută de seară în care vrei să porți jeanșii cu o croială vintage. 



Botine pâna la glezne

Și botinele până la nivelul gleznei completează foarte bine blugii drepți. Vor pun în valoare jeanșii drepți cu tiv scurtat și franjurat, dar și pe cei cu tiv îndoit.
Le poți alege pe cele de tip cowboy sau poți purta botine cu toc înalt și gros.




Pantofi sport

Pentru o ținută casual de zi, pantofii sport și blugii cu croială dreaptă fac cea mai bună echipă. Dacă vrei să fii tendințe, atunci optează pentru pantofii sport masivi, în stil retro. O alegere clasică sunt tenișii sau pantofii sport albi. 





Pantofi cu toc kitten

Vei oferi un plus de feminitate blugilor cu croială dreaptă dacă alegi să îi porți cu pantofi sau sandale cu toc kitten. Este un toc mic și confortabil, care potrivește excelent cu blugi.




Sandale cu barete subțiri

Atunci când vrei să incluzi blugii drepți într-o ținută sofisticată, asociază-i cu sandale cu barete subțiri. Astfel de înclățări sunt cât se poate de feminine și elegante, reușind să aducă la un alt nivel o ținută simplă formată din blugi drepți și top.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod