Ce nu se mai poartă în 2018

Ce nu se mai poartă în 2018

2017 a fost anul accesoriilor îndrăznețe și al trendurilor apărute fulgerător, unele dintre ele inspirate din moda anilor '90.
Dar în anul următor, multe dintre acestea vor dispărea complet. Iată ce nu se mai poartă în 2018:

Tricourile cu mesaje banale

Mesajele banale de pe tricouri, pe care le vezi pe stradă la orice pas, sunt complet reinventate și duse la un alt nivel în 2018. Textele plictisitoare și banale, care nu transmit nimic, vor fi înlocuite cu mesaje puternice, fie că sunt amuzante sau cât se poate de serioase. Tricourile devin astfel "pânza" pe care îți poți imprima opiniile, prin care îți poți exprima personalitatea.




Orice în stilul Kardashian

Jeanșii extrem de rupți și franjurați, colanții foarte strâmți sau tunicile lungi sunt numai câteva dintre elementele inspirate de clanul Kardashian-Jenner care nu vor mai fi în tendințe anul viitor. Stiliștii de top de la Hollywood sunt de părere că trendurile inspirate de starletele din familia Kardashian își vor pierde popularitatea la fel de rapid precum show-ul lor TV.



Curelele corset

Dacă îți plac curelele corset, atunci ar trebui să le porți cât mai ai timp. Acest trend va dispărea în 2018, iar unul dintre motive este mezina clanului Kardashian, și anume Kylie Jenner.
Aceasta a purtat în repetate rânduri cureaua corset în aparițiile sale publice, ceea ce a dus la o creștere în popularitate a acestui accesoriu. Dar pe cât de rapid a devenit un must-have pentru tinerele care apreciază stilul Kardashian, la fel de repede a ieșit din lumina reflectoarelor.



Pantofii incomozi

Ortoped și designer de pantofi de lux, Joan Oloff este de părere că femeile renunță treptat la pantofii care le provoacă durere. "Femeile renunță la ideea că trebuie să sufere dacă vor să poarte o pereche de pantofi frumoși și sexy. În 2018, femeile aleg moda care coexistă cu latura funcțională. Suntem la începutul acesti schimbări radicale și abia aștept să văd ce tendințe va aduce", a declarat Joan Oloff pentru thelist.com.



Pampoanele

Pampoanele și franjurii au făcut parte din tendințele anului 2017, dar în anul care urmează acestea nu își vor mai găsi locul. Elementele decorative cu pampoane, blăniță, franjuri vor fi înlocuite în 2018 cu cele simple, care pot fi incluse mult mai ușor în orice ținută. 



Bijuteriile masive

Colierele, brățările și cerceii masivi sunt pe punctul de a părăsi scena modei. În 2018 aceste accesorii mari, grele și supradimensionate vor fi înlocuite de cele delicate, simple, ușor de purtat.
Femeile moderne sunt într-o permanență mișcare, astfel că look-ul clasic, simplu și rafinat li se potrivește cel mai bine, iar accesoriile delicate se încadrează cel mai bine în acest stil de viață.




Umărul gol

În 2017, piesele vestimentare asimetrice, care lăsau un umăr gol, fie că era vorba de cămăși, topuri sau rochii, s-au numărat printre cele mai importante tendințe. Dar acest look va fi observat tot mai puțin în 2018, fiind înlocuit cu alte stiluri ce vor expune pielea. De exemplu, topurile cu spatele gol, cele decupate în lateral, fustele cu zone transparente care expun coapsele sunt numai câteva dintre trendurile sexy care vin să înlocuiască moda umărului gol.




Stilul unicorn

Dacă a existat un trend care a fost prezent în permanență în 2017, atunci acesta este fără îndoială stilul unicorn. Totul a fost colorat în nuanțele curcubeului și "garnisit" cu un strop de sclipici.
De la machiaj, stiluri de colorare a părului și modă, toate au fost atinse de acest trend bizar. Dar specialiștii sunt de părere că până în 2018 stilul unicorn va dispărea total.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod