Ce pantofi se poartă în toamna 2019. Cele mai importante 7 tendințe

Fiecare nou sezon vine la pachet cu cel puțin o sesiune de shopping care are rolul de a ne pregăti garderoba și de a ne completa colecția de pantofi și accesorii.

Iar dacă nu ai inspirație în materie de botine, pantofi și cizme pentru această toamnă, trebuie să descoperi cele mai importante tendințe. Prezentate în cadrul colecțiilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020, aceste trenduri sunt deja purtate de fashionistele de pe Instagram.

Modelele confortabile și practice sunt completate de cele elegante sau statement, astfel că în mod sigur vei găsi în această toamnă pantofii sau botinele care să te reprezinte perfect.
Botinele până la glezne sunt ca de fiecare dată de nelipsit din colecția de încălțări pentru sezonul rece. Platformele inspirate din moda anilor '70, pantofii cu vârf pătrat și încălțările în nuanțe de roșu sunt câteva dintre cele mai importante trenduri ale acestui sezon.

Iată ce pantofi se poartă în toamna 2019:


1 din 8

Botine și pantofi cu platformă

Platformele au revenit în tendințe, în special cele inspirate de stilul anilor '70. Unele dintre ele sunt elaborate, precum botinele cu imprimeuri florale propuse de Dries Van Noten, iar altele sunt simple și clasice, astfel încât să se potrivească cu orice ținută. Dacă nu ai purtat până acum platforme, încălțările în tendințe pentru toamna 2019 te vor convinge să le încerci. Se potrivesc perfect cu jeanșii evazați sau rochiile midi cu mânecă lungă, astfel încât să creezi un look retro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod