Ce rochii de vară poartă vedetele în 2018? 20 de ținute din care te poți inspira

Rochiile maxi sau midi cu printuri florale și în culori puternice sunt printre preferatele vedetelor când petrec o zi relaxantă cu prietenii sau familia. Vezi ce rochii de vară poartă vedetele?
În zilele călduroase de vară și vedetele preferă ținute lejere și comode, dar fără să renunțe la stilul care le-a consacrat. Când sunt în timpul liber și petrec o zi alături de familie sau prieteni, multe dintre vedete optează pentru rochiile maxi fluide, asortate cu sneackerși albi sau cu sandale delicate cu toc. 

Heidi Klum, Kylie Minogue, Irina Shayk, Gigi Hadid, Sandra Bullock, Rita Ora și Naomi Campbell au fost surprinse de paparazzi în rochii maxi simple sau în culori vibrante.
Unele le-au asortat cu tocuri pentru ținute mai sofisticate, în vreme ce altele au mers pe ideea de confort și au ales sneackerși albi, sandale joase sau loaferi decupați la spate. 

O ținută care nu a putut trece neobservată a fost cea adoptată de Kendall Jenner. Ea a purtat o rochie muticoloră mulată și scurtă care a fost creată de Ralph Lauren. Astfel că silueta sa a fost pusă în valoare și mai bine de textura și culorile rochiei. 

Ca să ai inspirație pentru această vară și să alegi rochiile care te avantajează, poți să te inspiri de la ținutele pe care le aleg vedetele de la Hollywood.
În galeria de mai sus poți să vezi ce rochii de vară poartă vedetele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod