Ce să porţi ca să ai un look rebel, dar chic? 20 de outfituri de vară

O ţinută îndrăzneaţă care se încadrează în stilul rock chic te va scoate din anonimat. Dar trebuie să ştii ce să porţi ca să ai un look rebel, dar cu bun gust!
Nu orice tricou negru sau cu trupe rock alături de pantaloni din piele şi bocanci milităreşti îţi vor da acea alură de fată rebelă, dar chic în acelaşi timp. Piesele vestimentare trebuie alese cu grijă, astfel încât să nu ai un look care nu-ţi pună deloc în evidenţă feminitatea.

Accesoriile cum ar fi pălăriile, inelele cu pietre mari, colierele statement mai rock, unghiile negre sunt câteva detalii pe care nu trebuie să le scapi din vedere, deoarece pot să îndulcească mult o ţinută rock chic.
Stilul rock a devenit din ce în ce mai purtabil şi abordat de foarte multe persoane care sunt în căutarea unei noi abordări stilistice.

Acest stil se întrepătrunde cu glam, punk sau grunge însă, rămâne la fel de abordabil şi de modern dacă mixezi bine piesele vestimentare reprezentative.

Piesele vestimentare din piele vor fi mereu asociate cu un stil îndrăzneţ şi rebel, însă acestea trebuie purtate cu grijă. Pantalonii scurţi din piele sau cei lungi skinny din piele sunt piese de bază pe care le poţi mixa cu foarte multe topuri.


Fusta plisată din piele poate să fie o alegere interesantă atunci când este combinată cu tricouri supradimensionate sau cu maiouri/tricouri statement.

Ghetele tip biker sau sandalele/balerinii/pantofii stiletto cu aplicaţii metalice pot să fie o alegere perfectă pentru ţinutele rock chic de vară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod