Ce să porţi la vară? 30 de outfituri pe care trebuie să le încerci

Cum să faci cele mai bune combinaţii ca să obţii ţinute trendy pentru vară? Inspiră-te din aceste fotografii care te ajută să-ţi construieşti o garderobă de vară în tendinţe!

În funcţie de stilul tău poţi să găseşti cele mai bune combinaţii vestimentare în care te să te simţi perfect şi să arăţi impecabil. Nu trebuie să porţi tocuri dacă nu te simţi confortabil, există atât de multe modele de balerini eleganţi sau sandale minimaliste în culori metalice care vor arăta la fel de bine.

Totul stă în atitudine, iar dacă tu te simţi prost atunci când încalţi tocuri este de preferat să le eviţi, să cumperi doar încălţăminte cu toc mai mic sau să le încalţi foarte des ca să devină o obişnuinţă.



Pantalonii scurţi, cei lungi şi largi, fustele midi plisate şi în culori vesele sau pastelate, cămăşile lejere, blugii rupţi, cămăşile boyfriend, un top cu umerii gol şi volane, pantofii sport albi, cămăşile/rochiile cu motive florale, tricourile cu dungi marinăreşti, pantalonii culottes şi fustele midi înflorate sunt câteva dintre piesele vestimentare pe care poţi miza în această vară. Ele se pot combina în foarte multe feluri, putând să fie purtate atât în variante elegante, cât şi casual sau sport.


Descoperă 30 de outfituri pe care trebuie să le încerci la vară!

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod