Ce să porți pe caniculă. 30 de ținute lejere

Când temperaturile sunt exagerat de ridicate, tot ce îți dorești este să porți haine lejere și răcoroase. Iată câteva ținute ideale pentru caniculă
De ce trebuie să ții cont pentru a face față cu brio zilelor fierbinți, fără să renunți la stil? În primul rând, trebuie să alegi materiale de calitate. Materialele naturale precum bumbacul, inul, mătasea sunt cele mai potrivite pentru zilele caniculare. Îți lasă pielea să respire și absorb umezeala. Pe de altă parte, materialele sintetice, așa cum sunt poliesterul sau acrilul accentuează senzația de căldură și nu reușesc să absoarbă umezeala. Te vei simți în ele ca într-o pungă din plastic! 

O altă regulă pe care trebuie să o respecți este alegerea modelelor cu o croială lejeră, care permit aerului să circule printre piele și materialul textil.


Iată câteva ținute interesante pe care să le porți vara aceasta în zilele caniculare:

Pantalonii scurți și topul cu umerii goi

O alegere perfectă pentru zilele fierbinți de unghii est ținuta formată dintr-o pereche de pantaloni scurți din denim și un top cu umerii goi. Acest tip de bluză se numără printre piesele vestimentare în tendințe ale verii 2017, fiind ideală în zilele cu temperaturi ridicate. Poart-o cu un sutien fără bretele sau fără sutien.

Rochia albă

Fie că este maxi sau până deasupra genunchilor, o rochie albă dintr-un material lejer este arma ta secretă pentru zilele caniculare. Albul reflectă căldura și devine astfel opțiunea perfectă pentru ținutele de vară. 

Topurile cu spatele gol

Un top sau chiar o rochie cu spatele gol sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o ținută lejeră din zilele foarte călduroase. Îți lasă pielea să respire și te ajută să te răcorești mult mai ușor decât dacă ai purta un model clasic.
Poți asorta astfel de topuri cu pantalonii scurți, dar și cu fuste de orice lungime.

Rochia cămașă

Pentru că are o croială largă și lejeră, rochia cămașă este o altă opțiune ideală pentru caniculă. Sunt realizate de obicei din bumbac, ceea ce înseamnă că vei avea o senzație plăcută, de răcoare. Materialul nu va sta lipit de piele, iar aerul va circula, ceea ce sporește și mai mult confortul. Alege o rochie în nuanțe deschise, care nu atrag și mai mult căldura.

Salopeta cu pantaloni scurți

O piesă vestimentară care se menține în tendințe încă de vara trecută, salopetă lejeră, cu pantaloni scurți, se asortează de minune cu zilele caniculare. Fie că alegi un top cu bretele, cu umerii goi sau cu mânecă scurtă, salopeta din material subțire și fluid te va face să te simți excelent în pielea ta chiar și când este foarte cald afară.
Este o ținută potrivită pentru weekend și zilele de vacanță.

Pantalonii largi

Fie că alegi modelul de pantaloni culotes, care sunt ceva mai scurți, ajungând până la mijlocul gambei, fie că optezi pentru o pereche de pantaloni largi de lumine normală, nu uita cele două reguli esențiale pentru vremea caniculară: alege material natural, de calitate bună, și optează pentru alb sau o culoare deschisă, pastelată.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod