Cele mai călduroase şi trendy haine de iarnă. 20 de stiluri din care să te inspiri

Nu ştii ce să porţi când este foarte frig afară? Încearcă aceste haine care arată excelent şi îţi ţin şi de cald
Pe timp de iarnă, haina, paltonul sau jacheta pe care o porţi este singura piesă vestimentară care îţi poate exprima cel mai bine stilul, având în vedere temperaturile foarte scăzute. Prin urmare, pentru a arăta impecabil chiar şi atunci când este foarte frig trebuie să-ţi alegi haine care te pun cel mai bine în valoare, dar care sunt şi foarte călduroase. Iată ce tipuri de haine să porţi în această iarnă:

Parka

Parka este alegerea perfectă pentru zilele geroase. Este o haină lungă şi groasă care are de obicei o căptuşeală vătuită şi glugă cu blană naturală sau sintetică.
Este suficient de lungă încât să-ţi protejeze şi picioarele de frigul pătrunzător. Găseşti parka în nuanţe neutre de verde petrol, gri, cafeniu, maro sau negru.

Jacheta de motociclist

Inspirată din stilul hainelor purtate de motociclişti pentru a se proteja de vântul rece, acest tip de jachetă este realziată de obicei din piele de oaie sau o imitaţie sintetică la fel de călduroasă. Gulerul este larg şi poate fi purtat pe gât sau întors.

Jacheta vătuită

Pentru că este umplută cu un material pufos care izolează perfect şi te protejează de temperaturile foarte scăzute şi de viscol, o astfel de jachetă este alegerea excelentă pentru mijlocul iernii. Un avantaj major este acela că materialul exterior este de obicei impermeabil şi poate fi purtată în zilele în care ninge abundent.

Palton din lână

Lâna este folosită de mii de ani ca material de bază pentru hainele călduroase de iarnă. Deşi sunt ceva mai costisitoare, merită să investeşti într-un palton gros din lână care să te apere de frig în zilele geroase.
Un palton din lână cu o croială clasică nu se va demoda niciodată, prin urmare este o investiţie pe termen lung.

Haină din imitaţie de blană

Într-o zi în care ţi-e groază să ieşi afară din casă din cauza frigului, o haină pufoasă în care să te cuibăreşti ar putea să te salveze. Realizate din materiale sintetice cun aspect lăţos, ce imită blana, acestea sunt cât se poate de trendy, dar şi foarte călduroase.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod