Cele mai interesante ținute purtate de vedete la Premiile Grammy 2018

Gala Premiilor Grammy este un eveniment care aduce în prim-plan cele mai importante realizări din industria muzicală americană, fiind și o ocazie excelentă pentru ca starurile să etaleze unele dintre cele mai interesante și îndrăznețe ținute pe covorul roșu.
Ediția din acest an, cu numărul 60, s-a desfășurat pentru prima dată, din 2003, la Madison Square Garden din New York. De obicei evenimentul avea loc la Los Angeles.

Marele câștigător al serii a fost Bruno Mars, care a primit premii pentru toate categoriile Grammy în care a fost nominalizat, fiind recompensat cu şase premii, printre care trofeele pentru categoriile majore "Cel mai bun album" ("24K Magic"), "Cea mai bună înregistrare" şi "Cel mai bun cântec" ("24K Magic").

Vedetele au purtat pe covorul roșu ținute excentrice, sexy sau deosebit de elegante.
Celebra cântăreață Pink a purtat o rochie multicoloră realizată din pene în nuanțe de roz, mov și albastru. Lady Gaga a arătat impecabil într-o combinație de salopetă din dantelă și rochie neagră cu trenă, o creație Armani Prive.
 
Descoperă câteva dintre cele mai interesante ținute purtate de vedete pe covorul roșu de la Gala Premiilor Grammy 2018. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod